Ekonomi ne zaman düzelir?

Türkiye ekonomisi hiçbir zaman iyi olmadı 100 yıl önce de 50 yıl önce de 20 yıl önce de şu anda da hep kötüydü kötü olmaya devam edecek.

Evet insanların anlamadığı nokta bu Türkiye zaten hep böyleydi. Sadece 2002-2012 arası iyileşme oldu ama lale devri bitti. Hele bu kadar mülteci varken imkansız bence.
 
İşte düşünüyorsun sadece. 20 yıldır aynı kişileri görüyoruz ve 20 yılır bataklıktayız. Bırakın başkaları denesin. Yapamıyorsa 4 yıl sonra gönderirsiniz. Bu kadar basit olan bir şeyi 20 yıldır sürdürüyorlar. Anayasayı çiğniyorlar.
Peki hocam mademki anayasa ciğneniyor peki muhalefet liderleri neden ses çıkarmıyor. Bu konuyu istese Yüksek Seçim Kurulu'na taşıyabilir. Neden bunu yapmıyorlar.
 
@381258
Sen bu forum da gördüğüm en büyük AKP'lisin. AKP'li olman sorun değil. Her şeyi yanlış biliyorsun veya işine gelmeyen şeye gülücük atıyorsun. Atatürk döneminden kalan bütün fabrikaları kapattı hala iyiyiz diyorsun. İHA ve SİHA dışında ne var? Onları da sanarsın Recep yaptı.
Fabrika kapatılma değil o dostum, özelleştirme özelleştirme. Devlet fabrika kurmaz zaten, fabrika kurmaya destek verir. Atatürk döneminde ülkede fabrika ve sermaye yoktu. Haliyle devlet kendi kuruyordu fabrikaları. Artık buna ihtiyaç yok bu yüzden fabrikalar özelleştirildi. Hadi konuşuyorsun da, hiç mi araştırmıyor, gündemi takip etmiyorsun? Mesele ne düşündüğünüz değil, istediğinizi düşünebilirsiniz fakat yanlış bilgi içeren mesajlar vererek yanlış konuşuyorsunuz. Üreten toplum sadece savunma sanayiden ibaret değil. Her sektörden bahsediyorum.
 
Türkiye cumhuriyeti 1923 de kuruldu. O zamandan bu zamana kadar sağ da sol da iktidara geçti. Bu ülkenin ekonomisini ne zaman düzgün görmüş bir babana dedene sor bakalım. Hep alt sınırda yaşanmış. O yüzden düzelmez. Çok umut etmeyin.

Ülkenin ekonomisi her zaman kötüydü, umut etmeyin deyip kenara çekilmek kolay hocam. Zor olan, umutsuzluğa kapılmadan bir şeyleri düzeltmeye çalışmaktır. Ama herkes elini taşın altına koymaktan korkuyor, böyle devam ederse maalesef dediğiniz gibi olur, düzelmez.
 
Türkiye Cumhuriyeti 1923 de kuruldu. O zamandan bu zamana kadar sağ da sol da iktidara geçti. Bu ülkenin ekonomisini ne zaman düzgün görmüş bir babana dedene sor bakalım. Hep alt sınırda yaşanmış. O yüzden düzelmez. Çok umut etmeyin.
Evet insanların anlamadığı nokta bu Türkiye zaten hep böyleydi. Sadece 2002-2012 arası iyileşme oldu ama lale devri bitti. Hele bu kadar mülteci varken imkansız bence.

Türkiye bu zamana kadar hep kötü yönetildi. Aslında mükemmel bir ülkemiz var. Ülkenin tarımı kendi kendine yetebilen nadir ülkelerden. Asya ve Avrupa trafiği bizim üzerimizden işliyor. Çok da güzel bir ülkemiz var turistler sürekli buraya geliyor. Önemli olan bunları doğru kullanmak. Bunları doğru kullanmak. Başımızda ki insanlar 20 yıldır her şeyin tersini yapıyorlar. İsteseler ülke bu hale gelemezdi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı