Ekonomi ne zaman düzelir?

Evet iyi olanlar da vardır ama, "potansiyel" olarak ne kadar iyi de olsa adam kendi ülkesini satmış. Kendi ülkesini satan fırsatını bulsa bizim ülkemize ne yapar kim bilir:)
Taciz,tecavüz,insan öldürme. Her türlü pislik beklenir. Şahsen bu durumdan son derece rahatsızım. Bazı AKP'li insanlar sorun yok diyor ama birisi bile evine almaz. Hatta bir kadın hoşgeldiler falan diyor, sonrasında evinize alır mısınız birisini görseniz diyor, kadın da tabii ki alırım din kardeşimiz falan diyordu SANIRSAM, sonra oradan birini gösteriyorlar bu arkadaş evsiz falan diye, kadın da yola gidecez diye yalan söylüyor ve uzaklaşıyor :)
Hocam keşke tek sorunumuz ekonomi olsa. Ekonomiyi bir sekilde duzeltirsin fakat adalet, egitim sistemi, otorite gibi zayifliklar 10-20 senede duzelecek bir is degil. Iktidar şu an ulkenin alehine bir yonetim sergiliyor bu adam 20 yıldır ulkenin merkezi sistemlerine adam yerlestirmiyor mudur sizce kendilerini saglama almak icin, kendilerine bir şey oldugunda islerini halletmek icin. Bu yuzden kim gelse bu sorunlarin devam edecegini dusunuyorum açıkçası bizim milletimiz de cok suclu ve cahiller. 20 yıl bir insanin hatalarini gordugun halde onu desteklemek kole oldugunu îma eden bir tavirdir. Her kürsüye cikip Allah, kuran diyeni aliyorlar. Şeriat isteyen adamlar, Müslüman'im diyen adamlar Allah diyeni Allah'tan ustun goruyorlar maalesef.
Hocam Din ile ülke yönetiyorlar ama en büyük günahı kendileri işliyorlar. Dediğiniz gibi isteseler bu şekilde kötü yönetemezlerdi. Nerede adam kayırma varsa onların başından çıkıyor. 10-20 yerden maaş alan insanlar mı dersin her şeyin içinden geçtiler ADALET = 0.

Örneğin devlet teknolojide desteklemeler yapsa mesela çok iyi olur. Vesteli destekleseler ya da Casper, Türk Telekom vs. Buralardan bile ihracatlarımız olur yani.
Türk Telekom'u satan hükümet mi? :D Yalnız devlet destek yapmaz hükümet yapar. Devlet Türkiye Cumhuriyetidir.

Kusura bakmayın da kürdistan lafından rahatsız olmayan, varlığını kabul edip "kuzey kürdistan" diyen, ortada kürdistan sorunu olmasına rağmen ısrarla kürt sorunu diyen bir CHP'ye ölürüm gene de oy vermem.

Yarın bir ekmek bile alamayacak duruma geldiğinde şikayet etmeyeceksin.

Taciz,tecavüz,insan öldürme. Her türlü pislik beklenir. Şahsen bu durumdan son derece rahatsızım. Bazı AKP'li insanlar sorun yok diyor ama birisi bile evine almaz. Hatta bir kadın hoşgeldiler falan diyor, sonrasında evinize alır mısınız birisini görseniz diyor, kadın da tabii ki alırım din kardeşimiz falan diyordu SANIRSAM, sonra oradan birini gösteriyorlar bu arkadaş evsiz falan diye, kadın da yola gidecez diye yalan söylüyor ve uzaklaşıyor :)

Hocam Din ile ülke yönetiyorlar ama en büyük günahı kendileri işliyorlar. Dediğiniz gibi isteseler bu şekilde kötü yönetemezlerdi. Nerede adam kayırma varsa onların başından çıkıyor. 10-20 yerden maaş alan insanlar mı dersin her şeyin içinden geçtiler ADALET = 0.

Türk Telekom'u satan hükümet mi? :D Yalnız devlet destek yapmaz hükümet yapar. Devlet Türkiye Cumhuriyetidir.
Hükümeti kast etmiştim orada.

Hocam sana ne milletinin hangi partiye oy vereceğinden adamın siyasi düşüncesinden sana ne. Ayrıca HDP, hüda-par gibi partiler dururken neden AKP? Doğru başarısızlar ve gitmeleri gerekiyor. Ancak siz kimsiniz ki ona destek veren insanları vatan haini ilan ediyorsunuz.

AKP'ye oy verenler yüzünden ülke bu halde. Bunu göremiyorsan yapacak bir şey yok.

Hocam bende öyle düşünüyordum. Ama araştırdım bana mantıklı geldi. Hatta kitapları bile var ekonomik kalkınma hakkında. Tabii bu benim görüşüm.

Sunduğu akla yatkın fikirler var ama artık guveni kalmadi insanlarin. RTE de ilk geldiginde fikirleri vardi 2002 yilindan once ulke bir sure ekonomik krize girmişti sonra bir anda RTE cikti cb adayligina halk onu kahraman gibi gordu o yuzden simdi yaslilar eskiden su yoktu bu yoktu diyorlar kendileri yokluk gordu sanki biz yapmisiz gibi yeni nesilde gorsun diyorlar. 2002 yilinda iflas efip dukkan kapatan esnaf sayisi yüzlerce hatta binlerceydi. Ama gel gelelim ki şimdiye aradan 21 yıl geçti teknoloji ilerledi her alanda gelişmeler oldu biz hâla kendi içimizde birbirimizi yiyoruz birileri gelmiş suriyeliler din kardesimiz diyor abi anlamıyorum din kardesi dedigin insan ananin bacinin fotosuyla evde aletini rahatlatiyor ya. Yeni aday geliyor bu adam 20 yıldır gelmedi simdi niye geldi diyorlar abi gercekten milletimiz hiçbir şey ögrenmek istemiyor maalesef. Adamlar neredeyse uçan araba yapacaklar içindeki aletleri bile kendimiz uretmedigimiz TOGG cikiyor diye akpliler coşuyor...

Kararları yanlış olabilir. Ancak bu size onlara vatan haini damgasını yapıştırma hakkını vermiyor.
Eğer ki hala insanlar bu durumu görüyor ve AKP'nin resmen insanlarla dalga geçtiğini görmesine rağmen oy veriyorlarsa, ŞAHSİ FİKRİM devleti düşünmüyorlar hatta AKP > Türkiye'dir onlara göre. ŞAHSİ FİKRİM.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00