Ekonomi ne zaman düzelir?

Hocam CHP kötü yönetirse bir sonraki seçimde oy vermez fişini çekeriz. 20 yıldır kötü yöneten bir partide ısrarcı olmanın yanlış olduğunu düşünüyorum. Umarım anlatabilmişimdir. İyi sosyaller.
Bir sonraki oyunu Allah korusun CHP kazanırsa 7 yıl sonra kullanabileceğiz. 5 yılda çektiğin sefalete +2 yıl daha ekle çyle düşünün CHP2yi savunurken.

:D en azından denerim de öyle sefalet çekerim. 20 yıldır sefalet çektiren birisi gitmiş olur.

Ne olursa olsun CHP'nin AKP'den daha iyi yönetebileceği aşikar fakat bu kürdistan mevzularından sonra içiniz rahat ederek oy verebilecek misiniz? Bunu yargılar bir biçimde sormuyorum sadece fikrinizi merak ediyorum.

Devlet tasarruf edecek önce sonra halkımız her boka saldırmayacak araba fiyatları attıyor diye arabaya saldırıyor ev fiyatı diye eve saldırıyor fiyatlar bir attacakken 10 artıyor. Vergi afları tamamen kalkması lazım. Bir de vergiden düşme olayı kalkması lazım. Vergi sistemi herkese eşitlenmeli. Ekonomiye gelince her yerde her mal var demek ki sistem bozuk.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne olursa olsun CHP'nin AKP'den daha iyi yönetebileceği aşikar fakat bu kürdistan mevzularından sonra içiniz rahat ederek oy verebilecek misiniz? Bunu yargılar bir biçimde sormuyorum sadece fikrinizi merak ediyorum.
Hocam içim rahat etmese de şuan ki hükümet de üzerimize mültecileri gönderiyor. Kayıtlı olarak 13M mülteci var. Kayıtsızı Allah bilir. Peki AKP'ye oy verenlerin içi rahat mı? O mültecilerin %99'u eğitimsiz, kanı bozuk insanlar. Biraz düzgün olsalar ülkelerini satmazlardı. Onlar kadınlarımıza bakarken, taciz ederken AKP'ye oy verenlerin içi rahat mı peki?

Devlet tasarruf edecek önce sonra halkımız her boka saldırmayacak araba fiyatları attıyor diye arabaya saldırıyor ev fiyatı diye eve saldırıyor fiyatlar bir attacakken 10 artıyor. Vergi afları tamamen kalkması lazım. Bir de vergiden düşme olayı kalkması lazım. Vergi sistemi herkese eşitlenmeli. Ekonomiye gelince her yerde her mal var demek ki sistem bozuk.
Bu hükümet olduğu sürece dediklerin rüya'da bile olamaz. Olsa 20 yıl içinde yaparlardı :) Hepsi olur da hükümet tasarruf falan etmez. Ve artık şu devlet ve hükümeti öğrenin ve ona göre yorum yapın. Devlet nasıl tasarruf yapsın?

Hocam içim rahat etmese de şu anki hükümet de üzerimize mültecileri gönderiyor. Kayıtlı olarak 13m mülteci var. Kayıtsızı Allah bilir. Peki AKP'ye oy verenlerin içi rahat mı? O mültecilerin %99'u eğitimsiz, kanı bozuk insanlar. Biraz düzgün olsalar ülkelerini satmazlardı. Onlar kadınlarımıza bakarken, taciz ederken AKP'ye oy verenlerin içi rahat mı peki?

Hocam benim sorumu bana satmayın. Ben size bir şey sordum siz soruyu aldınız çevirdiniz geri bana sordunuz. Beklediğim cevap bu değildi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı