Ekonomi neden düzelmiyor?

Evet haklısınız. Emin olun kırıcı olmak gibi bir niyetim yok. Ama gerçekleri biraz görmek gerekiyor. AB ülkeleri Orta Doğu ülkelerine karşı önyargılı özellikle şu dönemde Türkiye'ye. Neyse biz gitmek için elimizden geleni yapalım. Eğer gidemezsek oturup ağlayacak halimiz yok. Burada bir kariyer peşinde koşmalıyız.
Mesela böyle yazılsaydı lafım olmazdı. Teşekkür ederim.

Evet haklısınız. Emin olun kırıcı olmak gibi bir niyetim yok. Ama gerçekleri biraz görmek gerekiyor. AB ülkeleri Orta Doğu ülkelerine karşı önyargılı özellikle şu dönemde Türkiye'ye. Neyse biz gitmek için elimizden geleni yapalım. Eğer gidemezsek oturup ağlayacak halimiz yok. Burada bir kariyer peşinde koşmalıyız.
Burada mesele ülkeler değil hala insanları sen Türksün şeklinde ayırıyor olmaları etnik kökene bakarak, Türk isen direk müslüman damgası vurularak seni terörist bile ilan edecek çok insan var oralarda.

Mesela böyle yazılsaydı lafım olmazdı. Teşekkür ederim.
Bakarsınız Türkiye 5-10 yıl sonra gerçekten teknolojik ve sanayi atılımı yapar ve milyonlarca kişi iyi bir iş sahibi olabilir. Alım gücü ciddi bir manada artar. Ne zaman ne olacağı belli olmuyor. Zaten Üniversiteden mezun olmam için şuan önümde en az 5 sene var. Sizin durumunuz şuanda nasıl bilmiyorum.

Arkadaşlar hâyınlık yapmayı bırakın. Bakın Karadeniz'de gaz çıkardık. Ülkemiz çok güzel. Dolardan rahatsızsanız kullanmayın kardeşim. Taa eskiden cehape zamanında tüp kuyruğu bekliyorduk.

Bakarsınız Türkiye 5-10 yıl sonra gerçekten teknolojik ve sanayi atılımı yapar ve milyonlarca kişi iyi bir iş sahibi olabilir. Alım gücü ciddi bir manada artar. Ne zaman ne olacağı belli olmuyor. Zaten Üniversiteden mezun olmam için şuan önümde en az 5 sene var. Sizin durumunuz şuanda nasıl bilmiyorum.
Bu kafa yapısını değiştirmek en az 10 yıl sürer. O zamana ne olur bilemeyiz. Ayrıca hiç ümidim yok, ekonomi konusunda.

5 10 çok çok iyimser olmuş ya.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı