Ekran kartı için sıvı soğutma

Bzest

Hectopat
Ben şimdi sıvı soğutma almayı düşünüyorum. ekran kartım aşırı ısınıyor. sıvı soğutma ekran kartını soğutur mu? bilgim yok fazla bu konuda. ekran kartı AMD Radeon RX 5700XT. sıvı soğutuyorsa bunu ekran kartına montaj mı edeceğim yardımcı olur musunuz? (Konu hakkında hiç bilgim yoktur)
Sıvı soğutucu da önerebilirsiniz çok uçuk fiyatlılarını gördüm fark ediyor mu ucuz 1 sıvı soğutma da iş görür mü?

Son düzenleyen: Moderatör:

Konu hakkında bilginiz yoksa sizin yapmanızı önermem. Ekran kartına zarar vermeniz muhtemel. Konu hakkında bilgisi ve deneyimi olan birilerinden yardım alın ya da yapmayın.

Kart kaç derecede geziyor? Tam modeli nedir? Kasa nedir?

Ayrıca sıvı soğutma bloğu montajlamak kartı garanti dışı bırakacaktır. Önceliğiniz ekran kartına sıvı soğutma takmak yerine kasanın hava akışını iyileştirmek olmalı, eğer kötü bir hava akışına sahip bir kasanız var ise.

Sıvı soğutma dediğiniz bunun gibi ürünler mi? Eğer bu tür ürünleri söylüyorsanız normalde amaçları ekran kartını değil, sıvı soğutmayı soğutmak.

Kasa modeliniz nedir?
Bütçeniz nedir?
Ekran kartınız kaç dereceyi görüyor da sıcak diyorsunuz? Hangi oyunda?

Ben şimdi sıvı soğutma almayı düşünüyorum. Ekran kartım aşırı ısınıyor. Sıvı soğutma ekran kartını soğutur mu? Bilgim yok fazla bu konuda. Ekran kartı AMD Radeon RX 5700XT. Sıvı soğutuyorsa bunu ekran kartına montaj mı edeceğim yardımcı olur musunuz? (Konu hakkında hiç bilgim yoktur)
Sıvı soğutucu da önerebilirsiniz çok uçuk fiyatlılarını gördüm fark ediyor mu ucuz 1 sıvı soğutma da iş görür mü?

Eğer sökme takma konusunda bir tecrüben yoksa tek başına kalkışma bu işe derim tehlikesi var ekran kartı sonuçta.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı