Watch kasadan gelen ses | Streamable Attım sesin videosunu.Çıkan sesi buraya atarsanız sorunu anlayabiliriz. Büyük ihitimal kartınızda Coil Whine var. Eğer yoksa da ekran kartı fanlarınızda sıkıntı olması muhtemel.
İlk oldugunda ekran kartını söküp fanlarına baktım birisi gevşemişti onu sıktım 15 dakika falan ses çıkartmadı ama tekrar çıkartıyor görüldüğü gibi.Büyük ihtimalle coil whine. Bunun önüne geçmenin yolu yüksek FPS alınan oyunlarda FPS limitlemek.
İlk oldugunda ekran kartını söküp fanlarına baktım birisi gevşemişti onu sıktım 15 dakika falan ses çıkartmadı ama tekrar çıkartıyor görüldüğü gibi.
Çözümü var mıdır peki ?Titreşimden vidalar gevşiyor olabilir. Attığınız ses coil whine değil gibi. Daha çok dediğiniz gibi sürtme sesine benziyor.
Vidaları sıktıktan sonra oyunda bir ses yoktu ama o sesten sonra oyuna girer girmez çıkartıyor aynı sesi vidadan kaynaklı bence.Eğer vidaların gevşemesinden kaynaklıysa çözümü olur elbet ama sorunun tam olarak ondan kaynaklı olup olmadığını bakmanız gerekli. @Urelliar
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.