Ekran kartı kutusu olmayan kasanın iadesi yapılır mu?

ULUTARKAN

Hectopat
Daha fazla  
Herkese iyi akşamlar diliyor, sevgiyle selamlıyorum. Bundan kısa bir zaman önce İncehesap sitesinden 7000 TL bütçeli toplama kasa almıştım. Kasa onların tarafından bozuk gönderildi (PSU). Şimdi kasayı tüketici hakem heyetine başvursam sadece ekran kartının dış kutusu yok. İade kapsamına girer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer gerçekten kasa ONLAR tarafından eksik gönderildi ise büyük ihtimalle iade alabilirsin.kasanın asla eksik olmadığını savunurlar ve iadeni onaylamazlarsa Tüketici hakem heyetine başvurabilirsin ama ondan önce İncehesap'ın yetkilileri ile iletişime geçmeni öneririm

Eğer gerçekten kasa onlar tarafından eksik gönderildi ise büyük ihtimalle iade alabilirsin. Kasanın asla eksik olmadığını savunurlar ve iadeni onaylamazlarsa tüketici hakem heyetine başvurabilirsin ama ondan önce İncehesap'ın yetkilileri ile iletişime geçmeni öneririm.

Adamların MH kodlanmış gibi aynı. Belli prosedürlerin gereğine çıkmıyorlar. Kendi çıkarlarına olmayan her şeyi yokuşa sürüyorlar. Ondan direk THH başvuracağım. İşde ekran kartının kutusu yok işde.

PSU sorunlu geldiyse değişim yaparlar. İade yapacaklarını sanmam, kutusu yok ürünün.

Adamlar değişim yapmadan gönderiyorlarpsu arızasını şikayetvardan okuyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı