Dikkat ettiysen sadece derecelerden, çalışmasından bahsetmedim.
Eki Görüntüle 2372408
Eki Görüntüle 2372406
Bu iki kartın yakışıklılık oranı eşit mi senin gözünde yane?
Performansa ve sıcaklıklara bakarım asla görünüşe önem vermem kart karttır.
Dikkat ettiysen sadece derecelerden, çalışmasından bahsetmedim.
Eki Görüntüle 2372408
Eki Görüntüle 2372406
Bu iki kartın yakışıklılık oranı eşit mi senin gözünde yane?
Kişiden kişiye değişir zaten ben en başında bana göre budur dememe rağmen disslike atıp yargılayan insanlarsınız çokta lafa gerek yok.Performansa ve sıcaklıklara bakarım asla görünüşe önem vermem kart karttır?
Kişiden kişiye değişir zaten ben en başında bana göre budur dememe rağmen disslike atıp yargılayan insanlarsınız çok da lafa gerek yok.
Ben 2060 kullanmışım, GF210 kullanmışım; sen 3 ay önce aldığın 4060'la aynı performans mı olması lazım? Bir otur, düşün istersen hocam. 2 günlük ürünle 8 yıllık ürünü kıyaslıyoruz burada.Fanlar galdır haldır vs derseniz gayet de yargılarım cünkü öyle bir durum yok hocam aktif olarak kullanıyorum.
Merhaba, 60.000 lira bütçem var. 2 haftadır sistem bakıyorum ama görüştüğüm bilgisayar mağazaları kafamı çok karıştırdı.
4060 Ti veya 4070'li bir sistem toplamayı düşünüyorum. Ancak ekran kartı konusunda marka olarak ne tercih etmeliyim? ASUS ve MSI gibi markaların çok kaliteli olduğunu biliyorum ama 4070 almak için bütçemi aşıyor. Ne yapacağımı bilemiyorum, yardımcı olur musunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.