Ekran kartı marka tavsiyesi

Fanlar galdır haldır vs derseniz gayet de yargılarım cünkü öyle bir durum yok hocam aktif olarak kullanıyorum.
Ben 2060 kullanmışım, GF210 kullanmışım; sen 3 ay önce aldığın 4060'la aynı performans mı olması lazım? Bir otur, düşün istersen hocam. 2 günlük ürünle 8 yıllık ürünü kıyaslıyoruz burada. 😂

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, 60.000 lira bütçem var. 2 haftadır sistem bakıyorum ama görüştüğüm bilgisayar mağazaları kafamı çok karıştırdı.

4060 Ti veya 4070'li bir sistem toplamayı düşünüyorum. Ancak ekran kartı konusunda marka olarak ne tercih etmeliyim? ASUS ve MSI gibi markaların çok kaliteli olduğunu biliyorum ama 4070 almak için bütçemi aşıyor. Ne yapacağımı bilemiyorum, yardımcı olur musunuz?

Elektronik cihazlar tabiatları gereği farklı sorunlara sebep olabilirler bu eğer genelinde olmuyorsa o marka için kötü bir şey söylemek doğru olmaz. Benim kuzenimde sıfır 2060 Super MSI Gaming modeli vardı ki firmanın en tepe modellerindendi o zamanlar için senesi dolmadan GPU'su bozuldu serviste tamir ettiler. Yani bu örnek MSI'nin kötü olduğunu göstermez ama aynın markanın Ventus modellerini de kimse tavsiye etmez ama baksan MSI markası. Bu yüzden diğer markalara direkt olarak yüz çevirmek özellikle kısıtlı bütçe ile çok doğru değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı