Ekran kartı nasıl paketlenir?

Makaleler
2
Yer
İstanbul
Arkadaşlar ekran kartımı garantiye göndereceğim. Kartınkendi kutusuna koyacağım ama ayrıca bir önlem almak istiyorum ben. Ekran kartını nasıl paketlemeliyim? Bir de önerdiğiniz malzemeleri nerelerde bulabileceğimi yazarsanız sevinirim 🙂

Son düzenleyen: Moderatör:
O RAM gelir sistem toplanır.

Statik poşete bırakıp, etrafını sarıp biraz daha büyük bir kutuya koy gitsin.
Servis süreci ortalama 14 gün eğer iade olursa Black Friday günü GTX1660 yakalamaya çalış.

Konu dışı ama Ramler cok düşündürü beni aradım ayın 11 i sabahında yapılan siparişlerin ürünleri verildiğini öğleden sonra verilen siparişlerin ise bugun verileceğini söyledi Sıfırdan
ryzen5 1600 revizyon 2
16 gb ram
b450m anakart
rx590 ekran kartı aldım hersey geldı sıstemı toparladım ram yok :(
Ben her siteden birşey topladım. En ucuz nerdeyse ordan topladım toplamda 3500 TL felan tuttu şu an sistem. 8 GB RAM bi elime ulaşırsa toplam 16 GB RAM'im olacak. Birde şu ekran kartı sıkıntısını halledersem keyifler kebap. Ekran kartım yük altında 75 derece aşşağısını görmüyor diyorum ''Az sallada inanalım, he aynen nvidia fanboyu seni'' gibi saçma yorumlar geliyor. Şu resimi atıyorum hepsi bir anda ortadan kayboluyor ne tesadüfse.
1 Saat yük altında işlemci 75 derece, ekran kartı 75 derece. Bu resimde mühim olan diğer detaysa ekran kartı fanının çalışma hızı. Çok rahat duyuluyor masamın altında olmasına rağmen. Çok üzücü şu an yaşadığım bu sıkıntı. AMD bir müşterisini kaybetti.
WhatsApp Image 2019-11-08 at 19.28.31.jpeg

GTX 1660 alırsam, indirimde olsa bile bütün paramı vermek zorundayım. Şu anda mecbur değişim istemek zorundayım 😞

Gigabyte GeForce® GTX 1660 şu anda Hepsiburada da 1.853 TL. Hadi indirimde 250 TL düşse 1603 TL. Benim şu anda banka hesabımda 440 TL gibi bir bakiye kaldı, 1300 TL iade alsam 1740 TL param olacak. Bu paraylada ekran kartı alırsam 137 TL param kalıyor. 4200 TL'lik paramın hepsi sadece şu bilgisayara gitmiş olacak yani. O yüzden mecbur değişim istemek zorundayım. Mayıs ayından Eylül ayına kadar Yaz stajı yaptım ben oradan kazandığım parayla topladım bu sistemi. Zaten annemin babamın fırsatı var şimdi her dakka ''O parayla bilgisayar topladın bilgisayar doyursun seni, o parayı gittin bilgisayara verdin vermeseydin şunları şunları yapardın'' diye her fırsatta üstümdeler. O yüzden mecburen değişim istemek zorundayım...
Ryzen 5 1600 585 TL
16 Gb ram 438 TL
B350m 423 TL
Rx590 nitro 1348 TL

Toplamda 2794 TL 11.11 in masrafı :)
R5 1600 : 585 TL
16 GB RAM : 196 + 220 = 416
B450M = 525 TL
RX 590 S.E = 1300 TL

Benim sistemimde böyle.

Bu arada bence Sapphire bir müşteri kaybetmeli AMD değil.
Şaphirenin kartlarını 8 senedir kullanıyorum . hd 5570 Hd7870 rx560 ve yeni aldığım rx590 hepsi Saphire kartıydı beni 7870 harici hiç biri üzmedi.
Gigabyte GeForce® GTX 1660 şu anda Hepsiburada da 1.853 TL. Hadi indirimde 250 TL düşse 1603 TL. Benim şu anda banka hesabımda 440 TL gibi bir bakiye kaldı, 1300 TL iade alsam 1740 TL param olacak. Bu paraylada ekran kartı alırsam 137 TL param kalıyor. 4200 TL'lik paramın hepsi sadece şu bilgisayara gitmiş olacak yani. O yüzden mecbur değişim istemek zorundayım. Mayıs ayından Eylül ayına kadar Yaz stajı yaptım ben oradan kazandığım parayla topladım bu sistemi. Zaten annemin babamın fırsatı var şimdi her dakka ''O parayla bilgisayar topladın bilgisayar doyursun seni, o parayı gittin bilgisayara verdin vermeseydin şunları şunları yapardın'' diye her fırsatta üstümdeler. O yüzden mecburen değişim istemek zorundayım...

R5 1600 : 585 TL
16 GB RAM : 196 + 220 = 416
B450M = 525 TL
RX 590 S.E = 1300 TL

Benim sistemimde böyle.
Benım anakartımda b450m gigabayt yanlış yazmışım b350ye o parayı vermezdim

Son düzenleme:
Hem GTX hem 1660 hem de Super :) ama tek fanlı.
1461TL.
Yapacak birşey yok hocam mecbur değişim isteyeceğim. DUAL BIOS kullanıp ekran kartının overclockunu geri alın gibi saçma bir şey söyleyip geri yollamazlar umarım ekran kartını.

Şöyle sizin dediğiniz gibi iyi silikonlu bir kart denk gelse şu wattman sorununun olmadığı bir kart gelse yeter.
Silikon şansı dediğiniz şey ACID Quality oluyor sanırım. Benim kartımın yüzdelik değeri %69.1
Youtubede RX590'ını Undervolt eden bir adama yorumlarda ingilizce olarak sormuş birisi ''Benim kartımda bu voltaj değerleri stabil çalışmıyor, kartınızın ACID Quality yüzdesini yazar mısınız?'' video sahibi kişi ise cevap olarak %77 yazmış. Benimkisi %69.1 ve 5 voltaj düşürebiliyorum sadece.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı