Emin misin? Benim GTX970 bu yıl içerisinde güncelleme alıyordu da, şaşırdım.Nvidia diyorum. Nvidia iyidir ama vefasızdır. Yeni kart çıkarınca, teknolojiyi ve yazılımı eski nesle vermez.
AMD kullandım, driver olarak başarısız ama kartlar güçlüydü.
970 o zamanın üst sekmentiydi o dönemin diğer kartlarına bakmanı önerebilirim.Emin misin? Benim GTX970 bu yıl içerisinde güncelleme alıyordu da, şaşırdım.
O halde mesajını üst segment ile alt segmenti birbirinden ayırarak yazman gerekiyordu. Benim kartım segmentten bağımsız eski bir kart ve 2022 yılı içerisinde güncelleme aldım. Planlı eskitme diye bilinen markadan bağımsız kapitalist bir davranış bu, savunman çok trajikomik geldi.970 o zamanın üst sekmentiydi o dönemin diğer kartlarına bakmanı önerebilirim.
Savunma yapmadım ki? Bu tavır ne böyle? Ayırarak yazdım zaten? Ne yaşıyorsun be adam?O halde mesajını üst segment ile alt segmenti birbirinden ayırarak yazman gerekiyordu. Benim kartım segmentten bağımsız eski bir kart ve 2022 yılı içerisinde güncelleme aldım. Planlı eskitme diye bilinen markadan bağımsız kapitalist bir davranış bu, savunman çok trajikomik geldi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.