Ekran kartı olarak NVIDIA mi AMD mi?

• Konuyu başlatan Erbaa
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 104
  • Görüntüleme 41.760
Oyun oynayacaksan sadece AMD 6000serisi kartlar yeterince performanslı kartlarda problem yok sürücüler sorunlu bende mesela 22.10.3 sürücüsü berbat çalıştı hemen 22.8.2'ye geri döndüm.

Oyun oynayacaksan sadece AMD 6000SERIsi kartlar yeterince performanslı kartlarda problem yok sürücüler sorunlu bende mesela 22.10.3 sürücüsü berbat çalıştı hemen 22.8.2'ye geri döndüm.

Neden WHQL sürücülerde kalmak yerine (mesela 22.5.1) isteğe bağlı sürücüler kullanıyorsunuz.

Ekran kartı alırken almak için sebepleriniz olmalı. Mesela sizin için RTX teknolojisinin önemi çok fazla ise NVIDIA kartlara yönelmeniz daha mantıklıdır. AMD kartlar kesinlikle kötü kartlar değildir. RX 6600XT kullanıyorum herhangi bir sorunum yok. FSR modu DLSS'ye rakip bir teknoloji ama DLSS'nin bir tık daha iyi çalıştığını düşünüyorum. Ekstra olarak AMD arayüzünde Radeon Boost vb. birçok teknoloji bulunmakta. Bütçe olarak AMD ekran kartları daha uygun olduğu için ve AMD ekran kartı kullandığım için AMD'den bahsettim. RX 6600XT ekran kartının emsali arasında fiyat farkı çok olduğundan RTX modu sizin için çok da önemli değilse şahsımca fiyat ve güç olarak AMD tercih ederdim.

Bence fark etmiyor NVIDIA da kullanıyorum AMD de bu sorun yıllardır tartışılan bir sorun forumda bunu çözebileceğini sanmıyorum :D Youtube dan testlerini izle, F/P olarak hangisi işine geliyorsa onu al.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı