Ekran kartı servis süreci ve İtopya'da değişim

Emir-EA

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Ekran kartımı 3. kez pazartesi ısınma sorunundan dolayı ASUS'a yollayacağım 3. kez gönderdiğim için değişim talebinde bulunacağım. Fakat birçok yerde İtopya'nın iadeye zorladığını okudum bu konuda seçim hakkı tamamen tüketiciye ait diye biliyorum, muadili ya da bir üst modelini vermek zorundalar galiba. Bunun hakkında yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Muadili yoksa üst modelini vermek tamamen firmaya kalmış hocam, mesela Logitech gibi müşteri memnuniyetine önem veren bir firma mutlaka bir üst model ürün gönderirdi. Asus'u bilmiyorum ne yapar ama para iadesi yapması durumunda muadil veya üst modelini isteme hakkınız yok diye biliyorum.

Eğer gerçekten çok fazla sorununuz yoksa hiç kapak kaldırmayın.
Kartınızı iade alırlar sizde bu kartın aynısını veya bir üst modelini bu kartı aldığınız fiyata alamazsınız.

Hem dolar kuru hem de stokların azlığı yüzünden.
Hocam ekran kartım 91 dereceye çıkıyor yarın bir yeri yanarsa kullanıcı hatası derlerse ne yapacağım?
Muadili yoksa üst modelini vermek tamamen firmaya kalmış hocam, mesela Logitech gibi müşteri memnuniyetine önem veren bir firma mutlaka bir üst model ürün gönderirdi. Asus'u bilmiyorum ne yapar ama para iadesi yapması durumunda muadil veya üst modelini isteme hakkınız yok diye biliyorum.
Kartınızı iade alırlar sizde bu kartın aynısını veya bir üst modelini bu kartı aldığınız fiyata alamazsınız.

Hocam ekran kartım 91 dereceye çıkıyor bir yeri yansa kullanıcı hatası derlerse ne yapacağım?

@Emir-EA Kartın arkasındaki güvenlik bandrolü sökülmediği taktirde kullanıcı hatası denmesi pek mümkün değil. Kart üzerinde işlem yapılmadığı sürece kolay kolay kullanıcı hatası dönüşü alınmaz. Siz kartı burada konu açarak bir süre U.V olarak kullanın. Sıcaklıkları 80 derece tutun. Kart stokları oturmaya başlayınca servisle görüşün. Eldekiden olmayın. :)

Hocam ekran kartım 91 dereceye çıkıyor bir yeri yansa kullanıcı hatası derlerse ne yapacağım?

Ekran kartını ocaktaki tencerede yakmadığın sürece senin bir hatan olmaz hocam. Kasa içerisinde çalışırken yanarsa tamamen firma hatası.

@Emir-EA Kartın arkasındaki güvenlik bandrolü sökülmediği taktirde kullanıcı hatası denmesi pek mümkün değil. Kart üzerinde işlem yapılmadığı sürece kolay kolay kullanıcı hatası dönüşü alınmaz. Siz kartı burada konu açarak bir süre U.V olarak kullanın. Sıcaklıkları 80 derece tutun. Kart stokları oturmaya başlayınca servisle görüşün. Eldekiden olmayın. :)
Kartta termal macun değişimi yapıldı en son
ASUS'un birinci nesil TUF serisi zaten sorunlu modellerdi seninkide sanırım bu model.
Bu dereceye oyun oynarkenmi çıkıyor?
Aynen

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı