Arkadaşlar merhaba benim sorunum şu daha dün toplama bilgisayarım evime geldi, ekran kartı montajını falan yaptım sistemi açtım, sistem zaten sessizdi, sıcaklıklar gayet iyiydi. Sistem sonrası yapılması gereken her şeyi yaptım her şey iyiydi. Sonra oyuna girdim, ekran kartı sıcaklık değerleri 65-70 falandı. Sonra oyundan çıktım hala ekran kartı sıcaktı sistem boştayken ekran kartı 55 derece oluyor. Bugün yeniden açtım sistemi açar açmaz ekran kartı 55 derece oluyor. İşlemci sıcaklığım sistem boşta 40 derece falan bu normal diye düşünüyorum. Ne yapmam gerek yardımcı olur musunuz?
Yapma hocam. Coil Whine olabilir? Bence aldığınız yere tekrar gönderin değişim yapsınlar. Ama boşta 50 derece de aslında normal de 55 derece bir tık yüksek kaçmış. Ama kullandığınzı Mech modeli de en kötü model RX'lerde.
Yapma hocam. Coil Whine olabilir? Bence aldığınız yere tekrar gönderin değişim yapsınlar. Ama boşta 50 derece de aslında normal de 55 derece bir tık yüksek kaçmış. Ama kullandığınzı Mech modeli de en kötü model RX'lerde.
Ne yapmalıyım o zaman?
Peki fanlar neden o zaman 60 derece altında da dönüyor?
Arkadaşlar sistem boştayken msi afterburner dan baktım bir gariplik var. Size de atıyorum.
Bellek hızlari filan çok garip