Ekran kartı stok sorunu ne zaman çözülür?

Daha temel bir konudan yola çıkalım. Avrupada 18 yaşındakiler 2. doz aşısını vurdurmuşken benim 60 yaşındaki annem daha aşı vurduramadı. Sen hesap et o aşı bizim 18 yaşındaki gençlere ne zaman 2. doz döner gelir.
Haklısınız hocam böyle haksızlık olmaz olsun. :(
 
Zaman gösterecek tabii ki ama 2 yıl sonra RX 480 almak ne kadar mantıklı onu düşünüyorum. Bence daha üst bir kart düşünmeli ya da APU sistem almalısınız.
 
Çok pahalı ya arkadaşım 1.5 sene önce RX 570 4 GB'yi 1000 TL'ye almıştı 100 TL artınca pahalandı diyordum 😅 şimdi 8 bin lira ya satıyorlar internet satıcıları yakın bir tarihte Vatan Bilgisayar'da RX 570 8 GB gelmişti 2300 lira civarındaydı 1 gün ya da 2 gün sonra tekrar tükendi yazıyordu 😞
 
Tüm yeni sistem toplayacak insanlara tokat gibi geldi. Herkesin içi cız ediyor 1030 1050 Ti gibi kartları o fiyatlara görmek.

Haklısın fiyat konusunda düşme gibi beklentimiz olmasın bence şu anki fiyatlara alışsak iyi olur gibi para etmeyecek kartları parayı basıp almaya kalksak bile alamıyoruz stok yok.
 
Haklısın fiyat konusunda düşme gibi beklentimiz olmasın bence şu anki fiyatlara alışsak iyi olur gibi para etmeyecek kartları parayı basıp almaya kalksak bile alamıyoruz stok yok.

Seneler sürecek bu. Bizim ülkemizde düşme gibi bir durum asla olmuyor. O yüzden kısa vadede idare edecek APU'lar ilaç gibi şu an. 1030 1050 Ti 1650 gibi kartlara para vermektense APU sistemini upgrade açık tutup en azından stok sorunu geçene kadar yeni kartlar gelene kadar kullanırsın.
Hazır sistem alıp eksiklerini gidermek daha mantıklı şu an.

Hazır sistemlere pek yanaşmak mantıklı değil. Toplu olduğu için sistemdeki parçaları değiştirmek aşırı fazla kısıtlı oluyor alternatiflerine yönelemiyorsun.
APU için bu işlemciyi kesinlikle öneririm. BF 5 gibi bir oyunu 720p de çok rahat oynatıyor.

Çoğu oyunu açıyor rahatlıkla. Ekran kartları düzelene kadar idare edebilecek en iyi APU işlemci denir çok rahat.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı