Ekran kartı sürücüm ekran kartım ile uyuşmuyor

Beratkocum16

Hectopat
Ekran kartımın sürücüsünü aygıt yöneticisinden güncellediğimde ekran kartımla alakası olmayan bir sürücü geliyor. Ekran kartım ASUS ama sürücü Radeon geliyor. ASUS sitesinden baktım son sürüm olarak ama son sürümü indirdiğimde ekran kartı modeli aygıt yöneticisinde ekran kartımın modelini gösteriyor ama sürücüyü güncellediğimde farklı bir model ekran kartının sürücüsü yükleniyor.

Şimdiden teşekkürler.

Hocam, Recep hocam açıkladı. Ben de ASUS kullandım. Bu bileşenler marka olarak değil. Model ve chipset olarak gözükürler. Yani problem yok. Kendinizi üzmeyin.

Hocam, eski bir ekran kartı. Daha güncel bir sürücü maalesef yok. Bu şekilde kullanabilirsiniz.

Hocam, stabil çalışan PC için gerek yok.

Hocam, stabil çalışan PC için gerek yok.

Siz öyle sanın bilgisayarın kasasını ters çevirmeden açılmıyor ve bios güncellenmiyor arada sıradada hiç açılmıyor. (Siz bana bios güncellemesi hakkında yardım edebilirmisiniz Ben zaten çalışmama sorununu çözebilirim galiba.)

Hocam, bununla ilgili bir konu açın. Tam sistemi belirtin. Yardımcı olunur. Yönetim ekibi konuların dağılmasını istemiyor.

Öne çıkar butonunu kullanabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…