Ekran kartı vs monitör

Hikaye oyunuyla ekran kartının alakası yok oyunun sistem gereksinimi önemli.

Monitörün 100 Hz altında olması kötü FPS oyunlarında biraz sıkıntı çıkartabilir ama ekran kartı olmayan bir sistem sıkıntı çıkartabilir APU sistem bir yere kadar götürür.

Valorant ve CS gibi oyunlar oynuyorum arada BF1 veya BF5 filan giriyorum ama onlarda FPS 60 üstüne asla çıkmıyor.

Merhaba. Ben şu an da bir APU sistem kullanıyorum ve monitörüm 60 Hz ve eski bir monitör yeni monitör almak istiyorum ama ekran kartı da alasım var kararsız kaldım. İşlemcim AMD Ryzen 5 5600G. Sizce ekran kartı mı almalıyım yoksa monitör mü? Büyük ihtimalle bu işlemci ileride yeni nesil oyunları kaldırmacak.

Bence öncelikle ekran kartı al.

2. elde korktuğum tek şey mining yapılması.
Mining abartıldığı kadar da korkulacak bir şey değil. Hatta bir çok mining kartı eğer temiz kullanıldıysa "sadece oyun oynandı" denilen kartlardan daha temiz olabiliyor.

Merhaba. Ben şu an da bir APU sistem kullanıyorum ve monitörüm 60 Hz ve eski bir monitör yeni monitör almak istiyorum ama ekran kartı da alasım var kararsız kaldım. İşlemcim AMD Ryzen 5 5600G. Sizce ekran kartı mı almalıyım yoksa monitör mü? Büyük ihtimalle bu işlemci ileride yeni nesil oyunları kaldırmacak.
Ekran kartı önceliğin olsun. Kasayı Televizyona bile bağlarsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı