Bilgisayarı çalıştıramıyorum, fanlar çalışıyor ama görüntü gelmiyor.Konudan bağımsız olarak, Bu arada sistemden görüntü almak isterseniz günlük işlerinizi görebilecek İntel HD Graphics bulunuyor işlemcinizde ekran kartı olmadan da sistemi çalıştırabilir, Müzik, Video, Office gibi programlarda kullanabileceğinizi düşünüyorum.
![]()
Intel product specifications
Intel® product specifications, features and compatibility quick reference guide and code name decoder. Compare products including processors, desktop boards, server products and networking products.ark.intel.com
Bilmediğimden soruyorum kardeşim?Ekran kartın yanınca nasıl tamir etmeyi düşünüyorsun kardeşim?
Belli kardeşim.Bilgisayarı çalıştıramıyorum, fanlar çalışıyor ama görüntü gelmiyor.
Bilmediğimden soruyorum kardeşim?
Edilmiyor mu kardeşim?Ekran kartın yanınca nasıl tamir etmeyi düşünüyorsun kardeşim?
Edilmiyor.Canım kardeşim.Edilmiyor mu kardeşim?
Hocam ekran kartını sökün ve görüntü kablosunu anakarta bağlayın bildiğim kadarıyla APU işlemcilerden öyle görüntü alınıyor bir dener misiniz?Bilgisayarı çalıştıramıyorum, fanlar çalışıyor ama görüntü gelmiyor.
Peki çok bilmiş canım kardeşim.Edilmiyor.Canım kardeşim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.