Anlatamadık galiba, 920M laptop GPU'su. Laptop GPU'su olduğunu bilmeyip yardım etmeye çalışan insanlara "öyle şey mi olur, salak mısınız? Ne saçma tavsiye bu böyle?" gibisinden cevaplar yazıyorsunuz. Laptop olduğunu belirtemiş diye bir savunma olabilir mi? O kadar konuya hakimseniz, insanların cevaplarının "kusurlarını" düzeltebiliyorsanız en başından bu GPU'nun laptopa ait olduğunu bilmeniz gerekirdi.Hocam ben zaten laptop olduğunu bilmediğimi söyledim ? adam belirtmemiş zaten.
hocam laptop kullanıcısıyım yazmyı unutmuşum kusura bakmayınHocam monitörü ana karta taktıysanız öyle gözükür ekran kartına takın.
Bunu da laptop olduğunu bilmeden yazmışsınızHocam komik misiniz? Bu söylediğiniz çok saçma. Önemli olan kablonun ekran kartına mı, ana karta mı takılı olduğu.
Lütfen boş yapmayalım, Pc boştayken dahili kartta çalışır, oyun oynamak gibi grafik kartını kullanan işlerde harici kart daha performanslı olduğu için harici kart aktif edilir.Hocam komik misiniz? Bu söylediğiniz çok saçma. Önemli olan kablonun ekran kartına mı, ana karta mı takılı olduğu.
laptopa format atmadan önce ekran yazan kısımda nvıdıa vardı formattan sonra intel yazıyorBiri işlemcinin içerisindeki dahili GPU diğeri harici GPU burada sorun nedir?
Laptopa format atmadan önce ekran yazan kısımda NVIDIA vardı formattan sonra Intel yazıyor.
Lütfen boş yapmayalım, Pc boştayken dahili kartta çalışır, oyun oynamak gibi grafik kartını kullanan işlerde harici kart daha performanslı olduğu için harici kart aktif edilir.
Hocam evet bilmeden yazdım çünkü herhangi bir şekilde laptop olduğunu görmedim zannımca belirtmemiş zaten arkadaş yani hiç bir şekilde haksız değilim masa üstü pc lerde ise zaten benim söylediğim geçerli lütfen asıl sizler benim doğru cevabıma saygı duyun.Bunu da laptop olduğunu bilmeden yazmışsınız![]()
hocam kurulum biraz uzun sürdü ama kurdum şuan ne yapmam lazımHMM sürücü kaynaklı bir sorun driverlarınızı güncelleyin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.