Anlatamadık galiba, 920M laptop GPU'su. Laptop GPU'su olduğunu bilmeyip yardım etmeye çalışan insanlara "öyle şey mi olur, salak mısınız? Ne saçma tavsiye bu böyle?" gibisinden cevaplar yazıyorsunuz. Laptop olduğunu belirtemiş diye bir savunma olabilir mi? O kadar konuya hakimseniz, insanların cevaplarının "kusurlarını" düzeltebiliyorsanız en başından bu GPU'nun laptopa ait olduğunu bilmeniz gerekirdi.Hocam ben zaten laptop olduğunu bilmediğimi söyledim ? adam belirtmemiş zaten.
Dikkat ederseniz "gibisinden" dedim, asla sizin "salak" kelimesini kullandığınızı ima etmedim. Aha mesajınız bu, istediğiniz kadar inkâr etmeye çalışın.Hocam komik misiniz? Bu söylediğiniz çok saçma. Önemli olan kablonun ekran kartına mı, ana karta mı takılı olduğu.
Sadece abartmışsınız. 920M GPU'nun laptop kartı olduğu devlet sırrı falan değil. İki saniyelik bir bir araştırmayla neymiş ne değilmiş bulabilirdiniz. Böyle basit bir hatayı özür dilemek yerine yirmi takla atarak doğruya çevirmeye o kadar üzücü ki.eğer öyle düşünürseniz adam ekran kartı modelini de yazmasın biz tahmin edelim laptop olduğunu ne dersiniz?(Ah cidden sadece gülüyorum)
Haklısınız, biraz aşırıya kaçtık gibi. Konuyu daha fazla uzatmayacağım.Konuyu uzatmayın.
İstediğiniz kadar uzatın gram umrumda olursa yarına bu hesabı kapatırım yemin ederim kendimi haksız bulursam yarına bu hesabı kapatırım.Dikkat ederseniz "gibisinden" dedim, asla sizin "salak" kelimesini kullandığınızı ima etmedim. Aha mesajınız bu, istediğiniz kadar inkâr etmeye çalışın.
Sıkıntı bilginiz dahilinde yardımcı olmaya çalışmanız değil, başta bilmediğiniz (veya dikkat etmeden okuduğunuz) konuya herkesten iyi biliyormuş gibi mesaj yazmanız. En baştan yanlışınızı savunmak yerine basitçe yanlış anlamanızdan özür dileseydiniz bunları yazmak zorunda bırkamazdınız beni.
Sadece abartmışsınız. 920M GPU'nun laptop kartı olduğu devlet sırrı falan değil. İki saniyelik bir bir araştırmayla neymiş ne değilmiş bulabilirdiniz. Böyle basit bir hatayı özür dilemek yerine yirmi takla atarak doğruya çevirmeye o kadar üzücü ki.
Herkes hata yapabilir, bu bir kusur veya utanılacak bir şey değil. Önemli olan hatayı yaptığınızda özür dilemesini bilmek. Doğruyu savunmak ile kibir arasındaki çizgiyi çok aştınız. Ya da sadece en başta dediğiniz şeyi fark etmek istemiyorsunuz.
Haklısınız, biraz aşırıya kaçtık gibi. Konuyu daha fazla uzatmayacağım. Umrumda olan tek şey yorum/beğeni oranımın düşmesi.
Bu sorun bende de olmuştu ve ben format ile çözdüm. Bilgilendirme yanlış değil.Yanlış bir şey demişsiniz ve gerekli ifadeyi kullanmışım. Sürücüleri güncel tutması ve yüklemesi önemli fakat hemen format ne alaka? "Yeni laptop al kardeşim" der gibi olmuş.
Bu sorun bende de olmuştu ve ben format ile çözdüm. Bilgilendirme yanlış değil.
Formatın da bir çözüm yolu olduğundan bahsediyorum. Neresi yanlış? Tamamen yanlış demeden önce gerçekten öyle mi diye bir bak. Saygı duymalısınTamamen yanlış. Konu sahibinin aslında herhangi bir sorunu yok. Konu sahibi IGPU ile GPU kavramlarını karıştırmış. Siz de format önermişsiniz. Neresi doğru?
Formatın da bir çözüm yolu olduğundan bahsediyorum. Neresi yanlış?
O zaman bir yanlış anlaşılma olmuş kusura bakmayın.Cümlenin tamamı. Format IGPU sorununu çözmez ki zaten sorun değildir kendisi. Siz mi kendinizi rapor ettiyseniz bizim raporlar mı ulaştıysa artık söylemiyorsunuz zaten.
Eki Görüntüle 636994
Anlatamadık galiba, 920M laptop GPU'su. Laptop GPU'su olduğunu bilmeyip yardım etmeye çalışan insanlara "öyle şey mi olur, salak mısınız? Ne saçma tavsiye bu böyle?" Gibisinden cevaplar yazıyorsunuz. Laptop olduğunu belirtemiş diye bir savunma olabilir mi? O kadar konuya hakimseniz, insanların cevaplarının "kusurlarını" düzeltebiliyorsanız en başından bu GPU'nun laptopa ait olduğunu bilmeniz gerekirdi.
@aequitass hocam format atmayın, bir şeyi değiştirmeyecektir. Intel'in ekran kısmında olması her zaman daha iyi. Laptop güç gerektiği veya kullanıcı istediği zaman zaten harici NVIDIA GPU'ya geçecektir. Eğer bir uygulamayla ilgili sıkıntı veya başka tarzda bir sorun yaşamıyorsanız değiştirmek için kurcalamayın. Düzgün çalışan şeyi boşuna bozmuş olursunuz.
Eğer berittiğim gibi GPU ile alakalı sorunlarınız varsa detaylı şekilde belirtin, Intel'in "ekran" kısmında olması her şeyin olması gerektiği gibi çalıştığı anlamına geliyor.
Rica ederim. Format atmadan önce kurtarmamız şans eseri olmuşTeşekkür ederim hocam format CD'sini takmadan siteye bakmaya geldım tesadüfen gördüm mesajınızı tekrar teşekkür ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.