Ekran Kartında Nvidia mı, AMD mi?

Sizce?

• Nvidia

Oy: 89 75,4%
  • AMD

Oy: 29 24,6%

• Oy verenlerin toplamı
    118
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
''Bütçe gözetmeksizin'' NVIDIA. Şahsen her yeni kart çıkarttığında bir eski kartına hurda gözüyle bakan firmadan hiçbir şey almam ama üst seviyede NVIDIA şuanlık en iyisi gibi duruyor.

Düşük bütçede F/P olarak AMD daha iyi ama genel olarak Nvidia daha iyi. RTX 2060 da tam bir F/P ürünü oldu bu arada.

Nvdia kart kullanıyorum fakat AMD tercihimdir. Aslında AMD alıcaktım fakat o sıralar dolar 6.20 civarı ve piyasada az bulunmasından dolayı fiyatlar 2 katına çıkmıştı alamadım. :(

Üst düzey Bir kart alacak olursam Nvidia tercih ederim. Ama AMD 3000TL ye yakın yeni AMD RADEON 7 ekran kartını tanıttı. AMD Gümbür gümgür geliyor diyebiliriz :) . Ama önce bi testlerini incelemek lazım hangi kartlardan daha üstün bu kart. Şu anda dediğim gibi çok param varsa Üst düzey bir kart alacaksam Nvidia tercih ederim. Çok param yoksa Her zaman AMD tercihimdir.

Oylamayacağım çünkü saçma bir anket.
Bütçene göre değişir. Nvidia GTX 1060 yerine RX 580 veya 590 almak daha mantıklı. Veya GTX 1050 TI yerine RX 570. Ama üst seviyede RTX 2060/2070 ve üzerinin rakibi yok mesela. Nvidia almak zorundasınız. Bütçenize bağlı değişecek bir durum yani.

Orta segment için sadece AMD ama sadece RX 570, 580 için geçerli o da fiyat yüzünden. RX 590 ısı sorunlu bir kart ayrıca çok Watt yiyor. Üst düzeyde kesin Nvidia.
Ayrıca 1-1.5 yıl önce RX 580 ile RX 570'in fiyatları çok farklıydı, o zaman Nvidia daha iyiydi.

Amd Nvidia için bir yazı yazıp insanları bilinçlendirmenin vakti gelmiş. :) AMD ye karşı insanların ön yargısı olmamalı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı