8 gb Rx 480 kullanıcısı olarak driverlardan çok çektim.
Bir ara Rainbow Six Siege oynarken çöküyordu. En son yabancı bir forumda update notlarına bakın diyordu: Rainbow Six Siege'de duvar patlatılınca veya C4 patlatılınca oyun çökebilir.
İstisnasız çöküyordu da, bu bahsettiğim opsiyonel driver değildi. Resmi sürümdü.
Birkaç ay boyunca Radeon Wattman ...... durduruldu gibi raporlarla oyunlarda crashler başladı. Ddu ile driver kaldır eski driver kur nafile. Format attım olmadı. Sorun PSU'dan diye FSP HYDRO G 750 WATT (eskisi cooler master 700 watt %85 verimli) aldım yine düzelmedi. Forumlarda Radeon Wattman ile voltaj vs. ayarlayan ayarlayana. Bu çaba sadece crashi geciktiriyordu. Kendi kendine driver güncellemelerle çözüldü.
Geçen gelen resmi güncellemede:
Battlefield V players may experience character outlines stuck on screen after being revived. Yazıyor.
En son olarak iki aydır aldığım video kayıtlarda oyun sesi yok. Ddu ile driver kaldırıp kurdum, realtek ve ekran kartı driverlarını kaldırıp kurdum boş. Nadiren düzgün kayıt alabiliyorum.
Size soruyorum Rainbow Six Siege ve Battlefield 5 gibi oyunlara düzgün driver çıkaramayan, oyunlarda radeon Wattman hatası veren, video kayıtta sorunlu( bu sorunu yaşayan az diğer sorunlara nazaran) bir firma için ne düşünürsünüz.
Forumlarda rx 470-480-570-580 ısınma ve crash hataları başlıklarına bakın ve 1050ti-1060-1070 ile ilgili sorun başlıklarına bakın bir de.
Ekran kartımın tam modeli: Msi Gaming X 8G
Windows'um da oem keyli orjinal w10 pro, idm bile orjinal kullanıyorum.