Ekran kartını beyaza boyamak

Daha fazla  
Beyaz bir setup kurmak için bilgisayarımın parçalarını boyamak istiyordum. Ancak çok büyük tereddütlerim vardı ancak hepsini yenip ekran kartımı, kule tipi soğutucumu, PSU kablolarını boyadım, belki benim gibi beyaza boyamak isteyenler olursa seve seve yardımcı olurum. Fakat kısa kesmek gerekirse.

Ekran kartının sadece fanların olduğu ön panelini önce 500 sonra 1500 en son 2000'lik zımpara ile zımparaladıktan sonra üstünde toz tanesi kalmasın diye fırçalar ile tozunu aldım, ardından rüzgar ve toz olmayan bir yerde yavaş yavaş kat atarak ekran kartını boyadım.
Ne olur ne olmaz diye ısıya dayanıklı boya kullandım, ardından PSU soğutucuya da aynı işlemleri yapıp boyadım, boya 1 günde kurudu ancak sorun olmasın diye 2 gün kurumasını bekledim ve son hali bu şekilde:

Boya yalıtkan olduğu için kabloları veya diğer parçaları boyarken sorun çıkarmıyor merak etmeyin, veya kabloları büktüğüm zaman herhangi bir kırılma çatlama oluşmadı içiniz rahat olsun, sizde sadece 500TL ile beyaz setup kurabilirsiniz.

14e66bf4-a6df-4704-b35f-3b0776f07fd6.jpg

Hoşuma gidiyor böyle şeyler. Zamanında ben de PS2 ve PC kasasını boyamıştım. Eskiler geldi aklıma :)

Normalde kasayı da boyayacaktım ancak 2.el beyaz akvaryum kasa almak daha mantıklı geldiği için boyamadım.

Kasa da beyaz olsa iyi olurmuş, genelde kasası beyaz olanlar diğer parçaları boyamaya karar veriyor.

Kasayı zaten akvaryum kasa ile değiştireceğim ancak param sadece boya ve zımparaya yettiği için şimdilik bu kadar, bayram harçlığı ile akvaryum kasa alırız inşallah.

Kasayı zaten akvaryum kasa ile değiştireceğim ancak param sadece boya ve zımparaya yettiği için şimdilik bu kadar, bayram harçlığı ile akvaryum kasa alırız inşallah.

Akvaryum kasaların hava akışı kötü oluyor.

Birde kasayı fotoğrafta attığınız gibi cam ve toz filtresi olmadan mı kullanıyorsunuz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı