Ekran Kartını Boyamak

Makaleler
2
Yer
Ankara
IMG_4367.PNG
IMG_4372.PNG
IMG_4376.PNG
IMG_4375.PNG

Arkadaşlar sorunun garip geldiğini biliyorum fakat toplayacağım pc için "White Build" yapmaya karar verdim. Ekran kartını Asus GTX 1060 Rog Strix OC almak istiyorum fakat renkler sıkıntı çıkarıyor, bende araştırma yaparken Youtube'da bir adamın ekran kartını boyadığını gördüm ama nasıl boyadığı ve hangi markayı kullandığı hakkında bilgi vermiyor. Bana bu konuda yardım edebilir misiniz? Yukarıdaki resimleri videodan ss aldım, önce söküyor sonra boyuyor. İyi sosyaller dilerim.

Bunu yapmak mümkün, yalnız boyaların ısıya dayanıklı olması ve el alışkanlığınız olması gerekli bence yapmayın :)

Vay arkadaş bizim daha harici ekran kartımız yok adam ekran kartını boyuyor birde gtx1060 neyse hayırlı olsun
Eki Görüntüle 193791 Eki Görüntüle 193790 Eki Görüntüle 193792 Eki Görüntüle 193793

Arkadaşlar sorunun garip geldiğini biliyorum fakat toplayacağım pc için "White Build" yapmaya karar verdim. Ekran kartını Asus GTX 1060 Rog Strix OC almak istiyorum fakat renkler sıkıntı çıkarıyor, bende araştırma yaparken Youtube'da bir adamın ekran kartını boyadığını gördüm ama nasıl boyadığı ve hangi markayı kullandığı hakkında bilgi vermiyor. Bana bu konuda yardım edebilir misiniz? Yukarıdaki resimleri videodan ss aldım, önce söküyor sonra boyuyor. İyi sosyaller dilerim.

Bunu yapmak mümkün, yalnız boyaların ısıya dayanıklı olması ve el alışkanlığınız olması gerekli bence yapmayın :)
Katılıyorum. Sonuçta 1300tl gibi bir fiyatı var ve güzel görünsün diye küçücük bir hatada bu kadar parayı boşa harcamış olmak gerçekten çok kötü bir durum :).

Bu işlemler ekran kartını garanti dışı bırakır. Yine de yapmak istiyorsanız siz bilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bence sadece bu yapmamak için oldukça gerekli bir sebep. Peki çıkan sorun boyayla ilgili değilse bile garanti dışında mı olmuş oluyor?

garanti pek umrumda değil gtx 660 ımı 7-8 defa tamir ettim çalıştı peki 200-300tl gibi bir ücretle kusursuz boyayabilecek bir yer varmıdır?
Fabrika kaynaklı bir sorun olduğunda yeni ekran kartını almayı göze alıyorsanız garantiyi umursamayabilirsiniz. Yani güzel görünüşlü bir sistemim olacak diye bu riske girmek saçma geliyor bana. Eğer beyaza kafayı taktıysanız ASUS GTX1060 GDDR5 6GB 192Bit Nvidia Dual GeForce DX12 Ekran Kartı buyrun garantisi de sizde kalır sadece tasarımı biraz farklı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı