Çözüldü Ekran kartının üzerindeki bu leke nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
2
Ekran kartımda kazıyarak(çok fazla bastırmaya cesaret edemedim, bu yüzden de çıkmamış olabilir.) veya silerek çıkaramadığım toz yumağı gibi bir şey var. Bu tam olarak nedir? Herhangi bir zararı olur mu? Ekran kartını stres testlerine soktuğumda hiçbir şekilde hata vermiyor veya çökmüyor.

IMG_20200706_113733.jpg

Ya aslında olan şey şu. Ben kola içerken bir şekilde bu kolayı kasaya düşürdüm ve 3-4 damlası ekran kartının üzerine denk geldi. Ardından direk gücü kestim ve ekran kartını tamamiyle kuruttum ve geri kullanmaya başladım. Ancak kola şireli olduğundan olmuş olacak ki, büyük ihtimal o dökülen alanlarda şire kaldığı için üzerine gelen tozları birer birer tuttu ve ortaya böyle bir sonuç çıktı. Oksitlenmeden kurtuldum ama şirenin belasından kurtulamadım. Olsun bu da iyidir. :D

Ya aslında olan şey şu. Ben kola içerken bir şekilde bu kolayı kasaya düşürdüm ve 3-4 damlası ekran kartının üzerine denk geldi. Ardından direk gücü kestim ve ekran kartını tamamiyle kuruttum ve geri kullanmaya başladım. Ancak kola şireli olduğundan olmuş olacak ki, büyük ihtimal o dökülen alanlarda şire kaldığı için üzerine gelen tozları birer birer tuttu ve ortaya böyle bir sonuç çıktı. Oksitlenmeden kurtuldum ama şirenin belasından kurtulamadım. Olsun bu da iyidir. :D
Tatlı bir ekran kartın oldu. Ekran kartının gücü tükenmeye başladı zaman üstünde bulunan şekerleri tüketip yoluna tam gaz devam edebilir. 😁

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı