Ekran kartsız 5500 TL sistem önerisi

Bütçe
5500
Daha kötü model anakart alıp SSD ekleyebilirsiniz.
Ekran kartı, işlemci ve ram tam olarak kafama otursa da anakart bir türlü kafama oturmuyor. Bu kadar fiyat farkıyla ne gibi şeyler vaat ediyor anakartlar? (Yazı linki falan da atabilirsiniz ama ben araştırdığımda çok bulamadım, en fazla wi-fi özelliği gibi şeyler bulabiliyorum) Değeceğini düşünürsem tabi ki alıp sonra SSD de ekleyebilirim. Şu an 120 gb SSD kullanıyorum ve sürekli dolduğu için değiştirmek istiyorum, çok acil değil.
=6.012TL
Gördüğünüz üzere kasa için fan eklemedim, fan da almak isterseniz anakartı bununla değiştirip, bu fandan iki tane alabilirsiniz:
Teşekkür ederim, önceki konumda da yardımcı olmuştunuz; onun için de ayrıca teşekkürler.
 
İsterseniz anakart olarak daha üst model B550 alabilirsiniz.
 
Son düzenleme:
Ekran kartı, işlemci ve RAM tam olarak kafama otursa da anakart bir türlü kafama oturmuyor. Bu kadar fiyat farkıyla ne gibi şeyler vadediyor anakartlar? (yazı linki falan da atabilirsiniz ama ben araştırdığımda çok bulamadım, en fazla Wi-Fi özelliği gibi şeyler bulabiliyorum) değeceğini düşünürsem tabii ki alıp sonra SSD de ekleyebilirim. Şu an 120 GB SSD kullanıyorum ve sürekli dolduğu için değiştirmek istiyorum, çok acil değil.

Teşekkür ederim, önceki konumda da yardımcı olmuştunuz; onun için de ayrıca teşekkürler.

Yonga seti değişiyor, ses yongası değişiyor, işlemci VRM besmele kalitesi ve faz sayısı değişiyor, dahili arka plaka eklenebiliyor, yonga seti farklılığından dolayı PCI Express standardı (3.0 veya 4.0) değişebiliyor, yine yonga setinden dolayı port sayısı ve standardı değişebiliyor, overclock potansiyeli artıyor ya da azalıyor, M.2 SSD Frozr eklenebiliyor.
 
İsterseniz anakart olarak daha üst model B550 alabilirsiniz.
SSD ve PSU'yu unutmuşsunuz sanırsam.
 
@Rivadex bir de B550-A Pro için o fiyat muazzam ancak bütçeyi fazla zorluyorsa VDH de rahatlıkla alınır. Bir-iki eksiği olduğu muhakkak ama 300 lira da daha ucuz.
@Ali Altun bütçe tamamsa beklemeden al Rivadex'in dediklerini. Şansına hepsinin fiyatları uygun.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı