Ekran kilidi unutulmuş iPhone 5 alınır mı?

Bütçe
200 Türk Lirası
Katılım
30 Temmuz 2021
Mesajlar
144
Çözümler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GIGABYTE B450M S2H / R5 2400G / 2×8 CORSAİR 3000MHZ RAM / A400 500GB SSD
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar, öncelikle bütçem kısıtlı Letgo'da bulduğum bir iPhone 5 var fakat telefondaki tek sıkıntı ekran kilidini unutmuşlar, ben bu telefonu alsam kendi bilgisayarımda açabilir miyim? Yoksa şifresi unutulan IPhone'lar ömür boyu kullanım dışı mı kalıyor? Yani Android'deki gibi hard reset atınca açılırmı ve iCloud şifre unutursa ne olu? Saygılar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
iCloud şifresi unutulmuş telefon = çalıntı telefon. Hayır alınmaz başına bela olur. Zaten bu sebepten de aşırı ucuza satıyorlar.

Bildiğim kadarıyla iTunes yoluyla telefonu sıfırlayarak açılmanın bir yolu vardı…

Öyle bir yol filan yok. Önce senden iCloud şifreni istiyor iTunes.
 
iTunes uygulaması ile yeni sürüm yükleyebiliyorsunuz diye biliyorum. Benim iPad'im dokunmatik sorunu sonucu şifreyi çok yanlış girip kilitlenmişti ve PC'ye bağlayarak iTunes'dan çözdüm. Bununla alakalı bayağı video var.
 
iTunes uygulaması ile yeni sürüm yükleyebiliyorsunuz diye biliyorum. Benim IPad'im dokunmatik sorunu sonucu şifreyi çok yanlış girip kilitlenmişti ve PC'ye bağlayarak ITunes'dan çözdüm. Bununla alakalı bayağı video var.

Bak kilitlemek ayrı bir şey cihazın komple ICloud'u bilinmiyor o apayrı bir şey.
 
iCloud şifresi unutulursa, mail de hatırlanmıyorsa tek bir çözüm var o da fatura ile telefonun size ait olduğunu bir şekilde müşteri hizmetlerine kanıtlamak. Başıma aynısı Ipad 2 için gelmişti. Sadece telefon şifresi unutulduysa Itunes'tan halledilebilir.
 
Normalde Find My özelliği kapalı ise alınabilir ama bunu öğrenmek için telefonun sıfırlanması gerekir. Eger Find My kapalı değilse cihaz etkinleştirme kilidine düşer ve iCloud hesap bilgileri bilinmeden cihaz açılmaz.

iCloud şifresi unutulursa, mail de hatırlanmıyorsa tek bir çözüm var o da fatura ile telefonun size ait olduğunu bir şekilde müşteri hizmetlerine kanıtlamak.
Bu çözüm şekli kesin değil, %50 bir oran var. Ya red veriyolar yada cihazdan hesabı kaldırıyorlar.
 
Hocam parmak kilidini bile unutmuşlar. Telefon çalıntı ne faturası ne sahipliğinden bahsediyorsun :D

Yanlış bilgi verme. Telefonu dfu moda alarak sıfırlayabilir. Ama açıldığında iCloud varsa sorar. Sıfırlayabilir iCloud şifresi sormadan.

Dfu modu? Yıllarca iPhone kullandım o dediğin mod ne bilmiyorum. Biraz açar mısın?
 

Geri
Yukarı