Ekran kilidi unutulmuş iPhone 5 alınır mı?

Bütçe
200 Türk Lirası
Hocam parmak kilidini bile unutmuşlar. Telefon çalıntı ne faturası ne sahipliğinden bahsediyorsun :D

Dfu modu? Yıllarca iPhone kullandım o dediğin mod ne bilmiyorum. Biraz açar mısın?

Aslında ismi “Device Firmware Upgrade” olan kısaltma olarak DFU denilen mod, iPhone cihazlarını yazılım güncellemesi moduna sokan bir komuttur. DFU mod, iPhone'larda kullanılan bir yazılım yükleme modudur. Telefon bu moda girdiğinde iTunes direk sıfırlama moduna geçer şifre sormaz. Şifreyi sıfırlama bittiğinde iCloud giriliyse sorar. Girili değilse ana ekrana kadar açılır.
 
Aslında ismi “device Firmware upgrade” olan kısaltma olarak dfu denilen mod, iPhone cihazlarını yazılım güncellemesi moduna sokan bir komuttur. dfu mod, iPhone'larda kullanılan bir yazılım yükleme modudur. Telefon bu moda girdiğinde iTunes direk sıfırlama moduna geçer şifre sormaz. Şifreyi sıfırlama bittiğinde iCloud giriliyse sorar. Girili değilse ana ekrana kadar açılır.

Çok fazla yazılım güncellemesi yaptım ben ama parmağımı okutup indirip güncelliyordum yani. Garip geldi böyle bir özelliğin olması bile.
 
Merhaba arkadaşlar, öncelikle bütçem kısıtlı Letgo'da bulduğum bir iPhone 5 var fakat telefondaki tek sıkıntı ekran kilidini unutmuşlar, ben bu telefonu alsam kendi bilgisayarımda açabilir miyim? Yoksa şifresi unutulan IPhone'lar ömür boyu kullanım dışı mı kalıyor? Yani Android'deki gibi hard reset atınca açılırmı ve iCloud şifre unutursa ne olu? Saygılar.
Ben dolandırılmıştım o şekilde ekran kilidini unuttum dedi icloud şifresini buluştuğumuzda verdi ancak şifre yanlış sonra da kendisine bir daha ulaşamadık.
 

Geri
Yukarı