Ekran Windows'ta 1Hz gözüküyor

Ata Şen

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Dostlar şimdi temiz Windows 10 kurdum ekranı önceden kullanıyoedum bir sorun yoktu. 144Hz'de kullanıyordum. Sisteme temiz kurulum yapmadan önce 144Hz mi diye bakmadım ama kötü görünmüyordu şu an ayarlara girerken bile kasarak giriyor ekran görselde de göreceğiniz gibi 1, 000Hz olarak gözüküyor ekran nasıl düzelteceğim? HDMI'dan bağlıyorum 1080p 144Hz monitörü.

20221211_200748.jpg

Dostlar şimdi temiz Windows 10 kurdum ekranı önceden kullanıyoedum bir sorun yoktu. 144Hz'de kullanıyordum. Sisteme temiz kurulum yapmadan önce 144Hz mi diye bakmadım ama kötü görünmüyordu şu an ayarlara girerken bile kasarak giriyor ekran görselde de göreceğiniz gibi 1, 000Hz olarak gözüküyor ekran nasıl düzelteceğim? HDMI'dan bağlıyorum 1080p 144Hz monitörü.

Eki Görüntüle 1600210
Ekran kartı sürücülerini yükleyin bi

Ekran kartınızın sürücülerini yükleyin. Kullandığınız ekran kartı nedir?

Tamam yükleyip yazıcam

@Zerons hocam outlook hesabımdan giriş yaptığım için eski dosyalar geldi ama hepsini sildim oyunlar falan yüklenmezdi çünkü sonra ayarlara girdim 144hz yaptım sonra pc de driver kurulu mu diye baktım kurulu değildi zaten ben temiz kurulumdan önce ddu ile driveri silmiştim şu an bir problem yok değil mi

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı