Anakartınızın Wi-Fi özelliği var mı?Masaüstü
Ben bilgisayarı incehesaptan aldım ve içinden Ethernet ya da başka herhangi bir kablo çıkmadı. Ethernet kablosu mu almam lazım?Anakartınızın Wi-Fi özelliği var mı?
Anakartınızın Wi-Fi özelliği yoksa Wi-Fi alıcınız veya PCI-e Wi-Fi kartınız var mı?
Kabloyla bağlanıyorsanız sürücüleri yüklediniz mi?
Telefonunuzu sarj kablosu ile bilgisayara bağlayabilirsiniz. Bilgisayara bağladığınızda telefonunuzdaki internet paketini kullanabilirsiniz.Ben bilgisayarı incehesaptan aldım ve içinden Ethernet ya da başka herhangi bir kablo çıkmadı. Ethernet kablosu mu almam lazım?
Ethernet kablosu sistemin kutusundan çıkmaz, modemi aldığınızda onun kutusundan çıkıyor.Ben bilgisayarı incehesaptan aldım ve içinden Ethernet ya da başka herhangi bir kablo çıkmadı. Ethernet kablosu mu almam lazım?
Belki de bilgisayarda kart takılıdır ama sürücüsü yüklü değildir.Ethernet kablosu sistemin kutusundan çıkmaz, modemi aldığınızda onun kutusundan çıkıyor.
Bilgisayarı modeme kablo aracılığı ile bağlayacaksanız evet, kablo almalısınız.
Kablosuz bağlanacaksanız USB Wi-Fi adaptörü veya PCI-e Wi-Fi kartı satın almalısınız.
O da olabilir. O yüzden sistemi öğrenmemiz gerekiyor.Belki de bilgisayarda kart takılıdır ama sürücüsü yüklü değildir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.