Ekranımda kullanılabilir ağa gözükmüyor

TwicerxHD

Hectopat
Yeni bir bilgisayar aldım ve internete bağlanmak istedim ama kullanılabilir ağa gözükmüyor. Sorunu çözmek için ne yapabilirim?

Anakartınızın Wi-Fi özelliği var mı?
Anakartınızın Wi-Fi özelliği yoksa Wi-Fi alıcınız veya PCI-e Wi-Fi kartınız var mı?
Kabloyla bağlanıyorsanız sürücüleri yüklediniz mi?
Ben bilgisayarı incehesaptan aldım ve içinden Ethernet ya da başka herhangi bir kablo çıkmadı. Ethernet kablosu mu almam lazım?

Ben bilgisayarı incehesaptan aldım ve içinden Ethernet ya da başka herhangi bir kablo çıkmadı. Ethernet kablosu mu almam lazım?
Telefonunuzu sarj kablosu ile bilgisayara bağlayabilirsiniz. Bilgisayara bağladığınızda telefonunuzdaki internet paketini kullanabilirsiniz.

İlgili video:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ethernet kablosu sistemin kutusundan çıkmaz, modemi aldığınızda onun kutusundan çıkıyor.
Bilgisayarı modeme kablo aracılığı ile bağlayacaksanız evet, kablo almalısınız.
Kablosuz bağlanacaksanız USB Wi-Fi adaptörü veya PCI-e Wi-Fi kartı satın almalısınız.

Belki de bilgisayarda kart takılıdır ama sürücüsü yüklü değildir.

Wi-Fi adaptörü aldın mı? Veya Ethernet kablosu bağlı mı?
Aygıt yöneticisinden Ağ Bağdaştırıcıları kısmına gir orada bir aygıt varsa sürücüyü güncelle diyip kur. Eğer orada aygıt yoksa bilgisayarında internet yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…