Arkadaşı son zamanlarda anlayamıyorum. Forumda anlaştığım ve fikirlerine katıldığım biri olsa da son zamanlarda hiç yıldızımız barışmıyor.Yok artık ya, sizde mi ocu musun bucu musun diyen insanlardansınız? Hiç yakıştıramadım. Bırakın artık şu zihniyeti. Önce karşınızdaki insanı anlamaya çalışın.
Bazı eski konulardaki yazılarını falan hatırlıyorum ki gerçekten çok zeki birisi, belli yani. Ama yaptığım yorumdaki detayları atlayıp sadece İmamoğlu'nu savunmaya geçmesi şaşırttı beni.Arkadaşı son zamanlarda anlayamıyorum. Forumda anlaştığım ve fikirlerine katıldığım biri olsa da son zamanlarda hiç yıldızımız barışmıyor.
Ben yine de merakını içinde bırakmayacağım. İmamoğlu'nda bir ışık gördüm ve ona verdim. Sıradan bir adama benzemediği belli. Umarım daha yaşanılabilir bir hale getirir yaşadığımız yeri.
Ben İzmir seçmeni gibi sabit fikirli de değilim. Beni kim daha iyi temsil ederse, ona veririm. İsme pek takılmam.
Ben de bunu diyorum. İlk mesajımda da bunu söyledim. Adam ufacık olay için karakterini satıyor, burada konuştuğumuz konu siyaset. Oralara gelmek için neler neler yapmazlar aklınıza dahi gelmez. Sadece dış görünüşe aldanmamanızı söylüyorum. Kimsenin beynini ve içinden geçirdiklerini okuyamazsınız.Bu kadar güvenmeyin bu insanlara arkadaşlar. Siyasetçiler sonuçta. Nitekim açın bakın bakalım Tayyip başa gelmeden önce nasıl konuşuyormuş şimdi nasıl konuşuyor. Onun için boş verin savunmayın. Önce kendilerini ispatlasınlar ondan sonra savunmanıza gerek kalmayacak zaten.
Eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'dır o 240 bin dolarcık hediye saat takanYalan yok benimde içim ısındı İmamoğlu'na fakat bugün bazı haberlerde 250 bin TL'lik saat taktığı gibisinden haber gördüm. Umarım yalan haberdir ki öyle düşünüyorum. Tabi yine de zaman gösterecek nasıl biri olduğunu, eğer siyasetçi birisinden bahsediyorsak baban bile olsa güvenmeyeceksin. En azından bizim ülkede böyle.
Bu arada bir daha ki Cumhurbaşkanı seçiminde kendisini aday olarak görebileceğimizi de düşünüyorum.