Ekrem Imamoglu düzeni bozuyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
31 Mart gecesinden bu yana adamı bu hale getiren en büyük sebep günlerce süren seçim sonuçlarına yapılan itirazlardır. Şayet 1 Nisan sabahı mazbatasını alsaydı bu kadar popüler olmayacaktı. Seçimden iki hafta sonra iktidar ve muhalefet liderleri yerine hala bu adam konuşuluyorsa sebebi yaratanlara kabahat bulmak gerekir. Bir belediye başkanını kısa sürede ülkeyi yönetecek pozisyon için düşünmek acelecilik olur. Önce bir 4 yıl sonuna kadar ne yapacağını görelim derim.

Yatırım dediğiniz de her yere inşaat yapıp bina dikmekse

Bunlardan çok daha fazlası yapıldı. Azıcık araştırma ile tüm bilgilere ulaşabilirsiniz.

AKP'den önceki halini bildiğim için "içine ettiler" gibi tabirler boş laftan öteye gidemez.

Yiğidi öldür ama hakkını yeme diye bir söz vardır, bilmem bilir misiniz?

Adamlar köprü yapıyor ama köprüyü geçerken 150 TL para alıyor. Bu nasıl yatırım?

Ben de isterim her şey bedava olsun ama olmuyor. Kasadan çıkan para illa bir şekilde tekrar vatandaştan alınıyor, durum böyle maalesef.

Son düzenleme:
Bunlardan çok daha fazlası yapıldı. Azıcık araştırma ile tüm bilgilere ulaşabilirsiniz.

AKP'den önceki halini bildiğim için "içine ettiler" gibi tabirler boş laftan öteye gidemez.
İçine ettiler mi etmediler mi bir şey diyemem ama pek hoş da değil yaptıkları. Bunlardan daha fazlasını yaptılar diyorsun ki zaten bunları ben bi yatırım ya da gelişme olarak görmüyorum. Bu gelişme değil. Tıpkı çürümüş bir binayı dışını boyayıp yeniymiş gibi göstermek. Başka bir şey değil. Her yere beton dökmek, yol yapmak nasıl bi yatırım ya da gelişme örneği anlamadım? Evet o boş laf olabilir sana göre ama bana göre de yapılan şeyler boş. Her şeyi rant kaynağı yapmışlar, abuk sabuk binalar dikmişler, gereksiz ve trafiğe çözüm olmayan yollar yapmışlar. Tamam yapmışlarsa yapmışlar. Sonuçta kendi cebinden vermiyor bu parayı. Bunu bir nimetmiş gibi göstermek de pek hoş değil. Biz de bu şehirde yaşıyoruz. Her yerin beton binalarla dolması bizi rahatsız ediyor mesela? Sizin yatırım dediğinize ben beton yığını diyorum. Zaten AKP iktidarının en tuhaf yönlerinden biri de bu. Sadece kendine oy verenlere hizmet etmesi.

Dediğim gibi; Azıcık bir araştırma ile tüm bilgilere ulaşabilirsiniz. Bahsettiğiniz yatırımlar sadece yol yapma ve beton dökmekten ibaret değil.
Evet sadece onlar yok tabi. Bilal'e gemicik. Rıza'ya dolarlık işler, bakanlara kol saatleri, kendine saray, altın varaklı bardaklar, tatilde gitmesi için ada, rahatça uçması için hediye gibi gösterilen uçaklar..Hiç araştırmaya lüzum yok görüp yaşıyoruz zaten. :) Ha bir de kendi kuruluşlarına belediye sponsörlüğü, yandaş dernek ve vakıflara aktarılan bağışlar, yıllarca gizliden gizliden yaratılan ''cemaat'' oluşumları, demokrasiyi amaç olarak değil de araç olarak görmeler falan.. Ooo saymakla bitmez yatırımlar. Ama hepsi kendi cebine. :)

Konuyu saptırmaya gerek yok. Ben burada İstanbul'a yapılan yatırımlardan bahsediyorum.

Kendi cebini doldurmayan siyasetçi görmedim bu memlekette. O yüzden bu kısma girmeyelim.
Unutmayın ki İstanbul Türkiye'dir. İşin garibi de genelde bu ülkede çalanı severler. Tonton amca'yı Çoban sülo'yu unutmadık biz de. Zaten Tayyip de bu rantı görünce Belediye seçimlerine katıldı. :) O çok bahsettiği davası bu aslında. Konumuz belediyecilikse Tayyip'i es geçemeyiz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı