Ben de zıtımdır. Benimle zıtlaşan biri oldukça ben de zıtlaşırım. Böyle gelmiş böyle gider. Pis huylarımdan biridir maalesef.
Oy vermemek konusunda aynı fikirdeyiz. Hatta bunu seçim haftasında sanırım konuşmuştuk da. Onda sıkıntı yok, haklısın.
Ben mesajlarımda görüşümü belli etmeyi sevmem. Direkt şu particiyim ve bu adamcıyım demem yani. Herkesin doğruları ve yanlışları vardır. Doğrularını överim, yanlışlarını gömerim. Bak başka bir konuda İmamoğlu'nun Beylikdüzü'nde iyi işler yaptığını söylemiştim. Adamı da araştırdım oy vermeden önce ve ışık görünce verdim. Umarım aynı şeyler İstanbul için de geçerli olur diyorum. Bunda nasıl bir yanlış anlam buluyorsunuz anlamıyorum.
Gelelim güven meselesine. Bu benim şahsi fikrimdir. Ben hiçbir siyasetçiye güvenmem. Hepsinin çıkar için kasıntı karakterlere büründüğünü düşünürüm. Bunu kırmak için de karşı taraftan icraat beklerim. Göreceğiz dediğim gibi. Konuşmakla ekmek olmuyor. Paçaları sıvayacaksın.
Bu ülkede alternatif varsa, buyursun çıksın. Alternatif yok dostum. Kötünün iyisi var. Yine kendi tercihim ve fikrim
Ben ters adamımdır biraz, öyle kolay çözemezsin beni

Arada sert de konuşurum. Eser gürlerim ama nitekim kalbi pamuk biriyimdir (ehehe)

Kalp kırdıysam da kusura bakmasın kimse.
İstanbul'un eski halini bilmeyenlerin "batırdılar" "içine ettiler" gibi tabirler kullanması komik. Yani sırf nefret ediyorsunuz diye yapılan onlarca yatırımı görmezden gelmek nankörlükten başka bir şey değildir.
Ekrem İmamoğlu'na gelecek olursak; Zamanla onu da tanıyacağız. Şu an yorum yapmak için çok erken.
Forumun yaş oranı küçük dostum, aman yapma