Eksen Bilgisayar mı ? Vatan Bilgisayar mı ?

• Konuyu başlatan YardımEli
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 4.848

Eksen bilgisayar güvenilir mi ?

• Evet

Oy: 14 87,5%
  • Hayır

Oy: 2 12,5%

• Oy verenlerin toplamı
    16
Y

YardımEli

Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle ortalama 4100 liralık bir sistem toplayacağım. Bu sistem Eksen bilgisayarda 3939 TL Vatan'da ise 4129 TL.

NOT:İstanbul Pendik'te oturuyorum.
  • Eksen bilgisayar güvenilir midir ?
  • Eksen bilgisayardan sipariş ilemi görerekmi alışveriş yapmalıyım.
  • Eksen bilgisayardan garanti sıkıntısı var mı ?
  • Eksen bilgisayarın teknik servisi nasıl ?
  • Eksen bilgisayardan alışveriş yapanlar tecrübelerini paylaşırmısınız.
@Silinen üye @BilgisayarKurdu @Recep Baltaş yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
  • EksenBilgisayar güvenlidir
  • İmkanın varsa Anadolu veya Avrupa yakasındaki mağazasından al. Yoksa sipariş verip kendiniz de alabilirsiniz. Yalnızca bir sıkıntı olursa para iade süreci biraz bekletebilir sizi hepsi bu. Yoksa ben her alışverişimi internet üzerinden yaparım. Onlar benim ayağıma getiriyor neticede.
  • Garanti sıkıntısı olup olmamasının EksenBilgisayar ile değil, ürünün garantisinden sorumlu firma ile alakası vardır. ASUS marka bir anakartı Vatan'dan da alsan servisinden ASUS sorumlu olur, Eksen'den de alsan ASUS sorumlu olur. Eksen yalnızca arada köprü vazifesi görür. Bir sıkıntın olduğunda ürünü yetkili servise götürürsün hepsi bu. Hepimiz böyle yapıyoruz zaten :)
  • Dediğim gibi ürünün garantisinden kim sorumlu ise o ilgilenir. Bozulan bir ASUS marka anakartını Eksen tamir falan etmez :) O yetkili servis ile iletişim sağlar.
  • Sıkıntı yaşamazsın merak etme.
Eğer daha ucuz ise Eksen'i tercih et.

@BilgisayarKurdu hocam elinize sağlık yorumunuz için. Ben henüz 15 yaşındayım hangi firmanın köklü olup olmadığını bilmiyorum. Aileme danıştım eksen bilgisayar nasıldır diye köklü firma dediler, vatanla aynıymış neredeyse. Eksen bilgisayara olumlu bakıyorlar. En yakın şubesi Kadıköy'de acaba araç ile ulaşımı nasıl olur ? Geçen Vatan bilgisayara gittim bir çalışana sordum Msi Gtx970 ekran kartı alacağım dedim bir sıkıntı özellikle Coil Whine sıkıntısı çıkar ise değişim veya iade alır mısınız dedim. Hayır almayız çünkü Gtx970 eskiden Coil Whine yaşıyordu şuan hiçbir kartında yok dedi. Sonra dedimki ben işletim sistemi cd'si getirsem kasayı topladıktan sonra kursak ekran kartını yük altında bıraksak sağlamlığını anlasak dedim. Bu bizi ilgilendirmez gidin evinizde deneyin dedi. Bu cevapla soğudun vatandan.

Olay en kısa tabiri ile şöyle :

15 gün içerisinde ürünü kullanmadan, ambalajına dahi zarar vermeden iade talebinde bulunursan ürünün değeri miktarda hediye çekini hesabına yollarlar.
Ancak sen, abi biz bunu kullanalım, bozuk çıkarsa paramı verin dersen doğal olarak o cevabı alırsın.
Çünkü sen onu kullanalım diyorsun bas bas bağıra bağıra :) İade şartlarında da kullanılmamış ibaresi var.
Elbette kullanacaksın ancak kullanmamış gibi iade isteyeceksin, bu yüzden ürün ilk günkü gibi olmalı.
Bu yüzden aldığın ilk gün iyice test et. 5 gün sonra toz içerisinde yollayamazsın o kartı :)

Geçen benim elime ürün ulaşmadı, hediye çeki verdiler. Kabul etmedim. Banka IBAN numaram ve ismim sayesinde aynı gün hesabıma paramı aktardılar.
Hepsiburada'dan alışveriş yaparım ben de genelde.

Birde iade edilemeyecek ürünler vardır. Yarın bir gün fiş fırçası alıp da iade etmeye falan kalkarsan aklında bulunsun :) Kişisel ürünlerde iade imkansızdır.

Merhabalar. Kendi öz dayımın şirketi var. Eksen'le ortak çalışıyorlar. Vatan'dan daha çok güvenebilirsiniz. Türkiye'nin heryerine 36 Saat İstanbul içinde 24 Saatte ulaşıyor ürünler elinize. Tamamen ganatilidir.

Hocam tek sorun çıkarabilecek olan ürün ekran karti. Oda Coil whine. Ilk aldigimda orada toplatacagim eğer mumkunse isletim sistemimi getirip orada kuracağim ve karti yük altında bırakacağım.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı