Ekşi Sözlüğün Hiç Bir Şeyi Beğenmemesi

Ekşi bomboş bi mecra. İncinin ilk yazarlarındandım ekşiye fazla sallardık ama biraz içine girip bildiğim için kendini 2-3 amaçsız kitap okuduktan sonra kültürel fırlama yaşadığını sanan insanların sağ sola sallama gayreti var. Twitter'ada bulaştı bunlar.

Kendi kendini "yüksek" göstermek için ya övünmek zorundasın, ya da diğer şeyleri "küçültmek" zorundasın. Hiç bir şeyi beğenmemek 2. davranış biçimi.
Ekşide yazan tiplerin çoğu kendini üstün gösterme tribindedir. Maaşlarını, boylarını, tiplerini hep olduğundan iyi gösterme tribine girerler.
Ayrıca o göstermelik iyi görünen tipler size özel mesajdan küfürler yağdırırlar.
En azından, eskiden; gostermelik de olsa bilgi paylasan tipler olurdu.
Simdi bilgi paylasimi da yok.
- Ben hep 50 liralik aliyorum
- Ooo, x alirim bir dal
...
gibi gerzek gerzek espri kastiran insanla dolu orasi. En son isyanlar yapiliyordu ama pek bir yere varacagini sanmiyorum.
Sonuc olarak yine en cok hit alan ve takip edilen sozluk ama, klişe olacak biraz, çok bozdu.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı