Ekşi ya da diğer sözlükler olarak değerlendirmeyeceğim. Bizim sözlük kullanıcılarımızda (Kendilerine neden yazar diyorlar bilemiyorum, yazmayı bilen yazar oluyor sanırım.) bir problem var. Sürekli bir atom parçalamış edalarındalar. Bilgili, kültürlü ve Türkiye'nin diğer insanlarından üstün olduklarını düşünen bir topluluktan oluşuyorlar. Ben de bunu anlayamıyorum. Bu yüzden bu tarz platformlar ilgimi çekmiyor. 1 birim katıyorsa, 3 birim götürüyor insandan. Bilgi kirliliği üst düzey.
Corona öncesinde Technopat'ın forumu çok iyiydi. Yaşı genç kardeşlerimizin foruma akın etmesiyle birlikte kalitesi ''bence'' zarar gördü. Çok kaliteli, zamanın su gibi aktığı konuların içerisinde kendimi buluyordum. Yeni konular o tadı vermiyor, aşırı sıradan ve çıldırtan cinsten. Anakarta virüs bulaşır mı diye soran mı ararsın, konu dışı bölümüne on kere aynı konuyu açan mı ararsın hepsi mevcut. Gözüme çarpan konulara iki ya da üç mesaj bırakıp çıkmak zorunda kalıyorum. Bu da benim eleştirim olsun. Yapılacak bir şey yok zamanla yerine oturup, eski tadını vermeye başlayacaktır.