Ekstra RAM performansı arttırır mı?

Direksiyon driverleri kurulumu kuruluysa güncel mi?

Direksiyon setim yok para biriktiriyorum G29 alıcam inşallah :D. Klavye'den oynuyorum şimdilik.
İşlemci çok kötü önce ondan kurtul. Oyuna bir zamanlar 16 GB RAM gerekirken şimdi 8 GB kullanımı bile görmüyorum.

İşlemcide düşünüyorum fakat nesil olarak 6.nesil destekliyor sadece i7'ye kadar onda bir model önerirmisin bana?

Öncelikle merhaba ben geçen günlerde 'Forza Horizon 4' oyununu satın aldım ve indirdim buraya kadar hiçbir sıkıntı yoktu. Oyuna girdim ve trainer yaptırırken direksiyon 2-3 saniye sonra sola ve sağa döndüğünü fark ettim.

Sistemim: 8 GB RAM / GTX 1050 Ti / Intel G4560 /

Bu sorunu biraz araştırdım ve bir arkadaşın RAM'ını 8'den 16 yaptıktan sonra düzeldiğini gördüm, kısacası ben 8 GB RAM'in yan slotuna aynı RAM'den bir tane daha taksam ve 16 yapsam sizce bu oyun ve bu oyuna benzer oyunlarda performans artar mı?

Ram yükseltmek elbet faydalı olacaktır lakin, işlemciniz ekran kartınızı besleyemeyecek güçte.

Önermem. 16GB olacaksa 8X2 değil 2x8 olmalı. Ayriyetten CL16'dan büyük değerler almamalısın mesela 3200MHz RAM ler var ucuza bakıyorsun CL18. Alınır mı? Alınmaz.
yanlış anlattım derdimi 2x8 Olacak bütçem yetmezse sadece 8 alacağım sonra bi 8 daha taktıracağım ramlerde hiç indirim olmamış malesef 500TL aşağısı bayılmayacağız anlaşılan...

Kesinlikle artar fps drop yaşıyorsan drop ortadan kalkar. Bende de rx580, 8 RAM, Ryzen 1600 var ram yüzünden drop yiyorum en kısa sürede 16 RAM takıcam. Tavsiye ederim
Hocam bende yakın zamanda rx580 + r5 1600 li bi sistem almayı planlıyorum siz memnun musunuz ve 1600 darboğaz yapar mı

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı