Elden Ring 2. karakter oluşturmak mümkün mü?

Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, Elden Ring oyununu bitirdim yeni oyun yani New Game ve başladım mevcuttaki karakterimi koruyarak 2. bir karakter oluşturma şansım var mı? Oyunda karakter slotu gibi bir şey var mı bir yayıncı da görmüştüm oyun içinde aynı boss ile savaşmak için karakter değiştirmişti mümkün ise nasıl yapılıyor? Anlatırsanız sevinirim.
Not: Diğer sonlar için ve bir de samuray olarak bitirdiğim oyunu büyücü olarak da oynamak istiyorum ama mevcut karakterimin de silinmesini istemem.
İyi sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunda öyle bir item var aslında ancak alması uğraştırıcı diye hatırlıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Mod güvenilir ve çok daha az uğraştırıcı, sadece Easy Anti-Cheat'ı devre dışı bırakman gerekiyor fakat sen bilirsin tabii.

evet bunu biliyorum bu kolay ancak suan mümkün değil çünkü oyuna yeniden başladım ve bu elemanı açmak için hikaye de ilerlemem gerekli, (+) game başlamadan önce karakter niteliklerimi sıfırlasam olurdu ama benim hayalim tek oyun 2 karakter bir büyücü bir saöuray arada bir onunla bir diğeriyle oynamaktı yapmamışlar sağlık olsun
ayrıca yardımın için teşekkür ederim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı