Elden Ring abartılıyor mu?

Makaleler
3
Oyunun puanları sizce de abartılı değil mi? Tamam güzel olabilir ama yılın oyununu geçtim son 10 yılın oyunu diyen bile var. 2-3 saat kadar oynadım ama o kadar övgüyü hak eden bir oyun gibi gelmedi. Kaplama kalitesi 2010 yılından kalma gibi. Optimizasyon da tırt, kapalı alanlarda sorun yok ama açık alanlarda FPS yerlerde geziyor ve 60 FPS kilidi koymuşlar. Bu oyunu bu kadar özel yapan yere göklere sığdırılamayacak kadar yapan özellik nedir?

Sizin oyun zevkiniz Elden Ring'e uymuyorsa abartı gelebilir. Ama sayılar konuşuyor hocam.

1645823896683.png

Elden Ring = Dark Souls 4. Oyunun üzerine çok bir şey koymuyor. Zaten iyi olan bir oyunun üzerine iyi bir açık dünya ekleyerek geliştirmişler. Onun haricinde oyun genel olarak Dark Souls. Güzel bir reklam kampanyasıyla da yayınlandığı için yüksek değerlere ulaştı. Birkaç gün sonra balonu söner.

Neredeyse 2013'ten beri oyun oynamıyorum.(LoL Dışında) Yeni bir pc topluyorum. Elden ring baya ilgimi çekti. Direkt bundan başlasam çok mu zorlanırım ?

Neredeyse 2013'ten beri oyun oynamıyorum.(LoL Dışında) Yeni bir PC topluyorum. Elden Ring bayağı ilgimi çekti. Direkt bundan başlasam çok mu zorlanırım?

Oyun yeni belli optimizasyon sorunları olduğunu söyleyenler var. Bence biraz bekle. Bir süre sonra denemeni tavsiye ederim.

Neredeyse 2013'ten beri oyun oynamıyorum.(LoL Dışında) Yeni bir pc topluyorum. Elden ring baya ilgimi çekti. Direkt bundan başlasam çok mu zorlanırım ?
Hayır aksine daha kolay yaparsın çünkü Dark Souls serisinde ki o hantallığı at ve zıplama ile çözmüşler. Bosslar daha agresif ama onu söyleyeyim.

Oyun yeni belli optimizasyon sorunları olduğunu söyleyenler var. Bence biraz bekle. Bir süre sonra denemeni tavsiye ederim.
Zaten pcyi almama var baya. Zorlanır mıyım derken teknik anlamda değil de oynanış anlamında.
Hayır aksine daha kolay yaparsın çünkü Dark Souls serisinde ki o hantallığı at ve zıplama ile çözmüşler. Bosslar daha agresif ama onu söyleyeyim.
Hiç souls like oyun oynamadım. Biraz çekinmemin sebebi de ondan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı