Elden Ring alınır mı?

DENZONYY

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba souls oyunlarının hepsini oynadım ve severek bitirdim, Elden Ring'in PS Store da indirime girdiğini gördüm ve almak istiyorum ancak 700 TL de çok ucuz değil (yani benim için değil liseye gidiyorum) oyunu oynamakta istiyorum ama karar veremedim sizce 700 TL'ye değer mi? Sekiro'dan acayip zevk almıştım en sevdiğim oyunlardan biridir gerek mekanikleri olsun gerek görselliği olsun beni kendine hayran bırakmıştı sizce Elden Ring de böyle bir etki bırakır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba souls oyunlarının hepsini oynadım ve severek bitirdim, Elden Ring'in PS Store da indirime girdiğini gördüm ve almak istiyorum ancak 700 TL de çok ucuz değil (yani benim için değil liseye gidiyorum) oyunu oynamakta istiyorum ama karar veremedim sizce 700 TL'ye değer mi? Sekiro'dan acayip zevk almıştım en sevdiğim oyunlardan biridir gerek mekanikleri olsun gerek görselliği olsun beni kendine hayran bırakmıştı sizce Elden Ring de böyle bir etki bırakır mı?
Görsellik olarak en iyi oyunlardan birisidir. Tek kelimeyle alınır .

Oynanış olarak Sekiro kadar etkilemez çünkü Souls mekaniklerinin üstüne koyulmuş hali sadece. Görsel olarak etkileyecek pek çok farklı mekan tasarımı bulunuyor, cidden sanat dilinin çok kuvvetli olduğu pek çok alana ev sahipliği yapıyor ama her bölge böyle değil.

Fiyatına kesinlikle değer çünkü tekrar oynanabilirliği çok yüksek, bir kez bitirdikten sonra silip atacağın bir oyun değil bence. Tekrar tekrar farklı karakter yapılarıyla oynama şansın var.

Yorum yapmıyorum bence görsel yeterli 😀
er.jpg

Kesinlikle alınır. Souls türüne zamanında çok şans verip sıkılmıştım. Şuan bu oyun Souls türünde ne kadar çok sevmediğim yanı varsa alınmış ve üstüne çok daha keyifli hale getirilmiş versiyonu. Özellikle türe yeni başlayıp ısınmak için bence en iyi oyun olabilir. Kesinlikle şans vermelisin.

Nays ile 520 tl ye alabilirsiniz benim gibi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı