Elden Ring nasıl oynanır?

hakann.34

Femtopat
Daha fazla  
Selam Elden Ring'e başladım ama ne yapacağım bilmiyorum. Haritada rastgele dolasiyom. Yer altı tunellerinde falan bir şeyler kesiyom. Hikayeyle alakalı bir şey daha görmedim. Samurai oynuyorum, adamakıllı kılıç vs nasıl bulacağım? Rehberler var fakat oyunu anlatmıyorlar, oyunu oynuyolar. Kafayı yemek uzereyim.

Selam Elden Ring'e başladım ama ne yapacağım bilmiyorum. Haritada rastgele dolasiyom. Yer altı tunellerinde falan bir şeyler kesiyom. Hikayeyle alakalı bir şey daha görmedim. Samurai oynuyorum, adamakıllı kılıç vs nasıl bulacağım? Rehberler var fakat oyunu anlatmıyorlar, oyunu oynuyolar. Kafayı yemek uzereyim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İzleyerek öğrenebilirsin. Nereye gidiliyorsa oraya gideceksin. Ejderha falan kesiliyor portaldan geçilip öyle hızlı başlangıç yapıyorsun. Rehberlerin babasıdır attığım link.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İzleyerek öğrenebilirsin. Nereye gidiliyorsa oraya gideceksin. Ejderha falan kesiliyor portaldan geçilip öyle hızlı başlangıç yapıyorsun. Rehberlerin babasıdır attığım link.

Hocam direkt bu videodan izleyip gitmek de bir süre sonra zaman kaybı oluyor. Direkt bir yol haritası olarak gösteren bir rehber yok mu? Bu şekilde videoyu izle gittiği yere git falan uzun bir mesai harcatıyor.

Hocam direkt bu videodan izleyip gitmek de bir süre sonra zaman kaybı oluyor. Direkt bir yol haritası olarak gösteren bir rehber yok mu? Bu şekilde videoyu izle gittiği yere git falan uzun bir mesai harcatıyor.

Oyun belli bir yerden sonra zaten nereye gideceğini falan gösteriyor sinematikler başlıyor. Videodaki parça parça ayırmış zaten. İzleyip yaptıktan sonra daha yapmana gerek olan bir şey yok.

Oyun belli bir yerden sonra zaten nereye gideceğini falan gösteriyor sinematikler başlıyor. Videodaki parça parça ayırmış zaten. İzleyip yaptıktan sonra daha yapmana gerek olan bir şey yok.

Oyunu 15 saat boyunca bu videolar ile oynadım zaten. Ancak sürekli videoyu izle, yaptığını yap, videoyu ilerlet, yaptığını yap olayı insanı sıkıyor.

Sayılarca video izleyerek keyfinizi baltalamayın, zamanınızı da çöpe atmayın. Sadece temel bilgiler için 1-2 videosunu izleyebilirsiniz. Boş haritayı açın sadece bölgeyi açık edecek haritayı gidin alın. Açılan kısmın her yerini araştırın temizleye temizleye gitmeye çalışın. Yer altından bile gidebileceğini unutmayın. Sonra diğer haritayı alın devam edin.

Zorlanıyorsanız:

1. linkte her tür bilgiyi bulabilirsiniz. Örneğin bir NPC ile konuştunuz ama ne istediğini anlamadınız. Yazın arsmaya NPC'i diyaloglarına kadar sayfayı çevirebilirsiniz.

2. linkte de seviyenize göre bir map var. Yani nereye önce gideceksiniz onun bilgisi var.

Sayılarca video izleyerek keyfinizi baltalamayın, zamanınızı da çöpe atmayın. Sadece temel bilgiler için 1-2 videosunu izleyebilirsiniz. Boş haritayı açın sadece bölgeyi açık edecek haritayı gidin alın. Açılan kısmın her yerini araştırın temizleye temizleye gitmeye çalışın. Yer altından bile gidebileceğini unutmayın. Sonra diğer haritayı alın devam edin.

Zorlanıyorsanız:

1. linkte her tür bilgiyi bulabilirsiniz. Örneğin bir NPC ile konuştunuz ama ne istediğini anlamadınız. Yazın arsmaya NPC'i diyaloglarına kadar sayfayı çevirebilirsiniz.

2. linkte de seviyenize göre bir map var. Yani nereye önce gideceksiniz onun bilgisi var.

Teşekkürler cok yardımcı oldunuz mapin linkini vererek sağ olun.

Oturduğunuz dinlenme yerlerinde haritada da gözüken ilerleme yerleri (sarı çizgiler) var sonraki dinlenme yerini gösteriyor onları takip ederek ana hikayeyi ilerletebilirsin. Ama keşif için önce ana yolları takip edip harita parçalarını bulman (yolların ortalarında bulunan taş stunların altındaki harita parçaları) daha iyi olur ondan sonrasında haritada önemli gördüğün Kilis'e, mağara, gibi yerleri gezip tozup keşfetmek sana kalmış şunu şunu yap diye bir görev sistemi yok oyunda. Önüne gelenin görevini yapmana gerek yok sana kalmış bir oynanış.

Oyunun başında sana o grace denen dinlenme noktalarının ışığının uzandığı taraflara gitmen gerektiği söyleniyor, silah konusunda ise senin kasılacağım diye özel olarak güçlü silahlar aramana gerek yok sen oyunda ilerlerken karşına buildine uygun silahlar çıkacak zaten. Elden Ring oyuncuya tanıdığı özgürlük ve keşif yapma olanaklarıyla öne çıkan bir oyun, video izleyip başkalarının yaptıklarını kopyalamak oyundan alacağın keyfi tamamen yok eder. Oyunun olayı senin ipuçlarını birleştirerek yapacağın şeyleri bulman, akışına bırak gittiği şekilde oyna.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı