Elden Ring nasıl oynanır?

Fear1201

Centipat
Oyunu bu yılın baharında almıştım. Nasıl oynayacağımı bilmediğim için sürekli internetten bakıyordum ve eğlenmiyordum. Şu an oyunu tamamen unuttum tekrar başlamak istiyorum nasıl oynayabilirim? Nelere internetten bakmalıyım ya da gerek var mı? Hangi Build'i yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Açıkçası oyunu ilk oynarken tamamen kendi başına oynaman en keyiflisi olacaktır. Ama çok zorlanıyorsan bunaltıyorsa YouTube'da sürüyle tutorial var.

Youtube üzerinden bakacağın şey herhangi bir build seçip o buildin gerekliliklerine bakmak olabilir. Bunun için ihtiyacın olan eşyaları nerden bulacağını gösteren adımları takip et yeterli. Buildin gerektirdiği silaha yeteneklere vesaire ulaştıktan sonrası zaten çorap söküğü gibi gelir. Zaten o buildleri tam anlamıyla yapabilmek için belli questleri tamamlaman gerekecek belli seviyelere gelmen gerekecek. Onun dışında tamamen oyun seni kendi haline bırakıyor zaten keşif yap gez dolaş girmedik yer bırakma. Buildi yaparken zaten itemlerin rünlerin vesaire ne işe yaradıklarını anlayacaksın sonrasında kendine görede buıildler oluşturabilirsin.

Oyunu bu yılın baharında almıştım. Nasıl oynayacağımı bilmediğim için sürekli internetten bakıyordum ve eğlenmiyordum. Şu an oyunu tamamen unuttum tekrar başlamak istiyorum nasıl oynayabilirim? Nelere internetten bakmalıyım ya da gerek var mı? Hangi Build'i yapabilirim?
Herhangi bir oynanış şekli yok. Kafana göre istediğin yere git, zindanları gez, bossları kesmeyi dene vb... Emin ol oyunun zevki öyle çıkıyor.
Ayrıca oynarken bir yandan yeni silahlar dene ve kendine en uygun buildi bulmaya çalış. Yeterince güçlendiğini düşündüğünde yenemediğin bir bossu kes ve kazanmanın hazzını yaşa

EK BİLGİ
Eğer çok zorlanıp başka bir kişiyi dünyanıza çağırarak bir bossu kesmek isterseniz bu yöntemden uzak durulmasını şiddetle tavsiye ediyorum.
(İlk malenia kesişimde yanımda bir adam bana yardımcı olsun diye çağırmıştım fakat adam oyun save dosyasını bozup haritayı temizledi daha sonrasında ancak NG+ ile oyunu düzeltebildim. Daha sonrasında bossu kendim kestim ve bir daha başka dünyadan adam çağırmadım. Eğer çağıracaksanız save dosyanızın yedeğini kesinlikle alın)
:D

Herkesin oynayışı başka mesela ben çıkmaza girmediğim sürece internetten bakmadan kendim ararım. Bence önce kendin deneyimle takıldığın yerlerde taktik almak için bak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı