Elden Ring nasıl oynanır?

Zaman alması gerek diye düşünüyorum. Çünkü böyle oyunları keşfetmek, daha zevkli oluyor. Çevresel etkileşim ve silahlardaki hikayelerle oyunu anlatıyor. Tabii tıkandığımız yerde rehbere bakmak gerekir, can sıkar belki ama keşif yapmak daha zevk verir.

Baymaması için söyledim. Tabii o şekilde daha zevkli.

Madalyonu bulamadı muhtemelen. İnternetten bakmadan bulması biraz can sıkıcı zaten bir yarısını rastgele bulmuştum ben de diğer kısmına bakmıştım. Şuan bilmeden oynuyor olsam bakmaz arar bulurdum açıkçası çok zor değil ama uğraştırıyor. Oyunun keşif hissini seven illaha bulur.
Dediğimde o zaten direkt söylemedim bilerek ama hazıra konan oyuncular çok fazla eski tarz oyun alışkanlıkları daha çok hoşuma gidiyor bazıları sevmez ama bu oyunun açık dünyası harbiden çok iyi.

Rehber, tam çözüm izlemeden zaten bir şey yapamazsınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Rehber veya tam çözüm izlemedim her şeyi kendim bularak oyunu %100 ledim. Biraz akıl çalıştırıp biraz oyunu araştırınca çokta gerek kalmıyor.
1747056736699.png

Dediğimde o zaten direkt söylemedim bilerek ama hazıra konan oyuncular çok fazla eski tarz oyun alışkanlıkları daha çok hoşuma gidiyor bazıları sevmez ama bu oyunun açık dünyası harbiden çok iyi.

Rehber veya tam çözüm izlemedim her şeyi kendim bularak oyunu %100 LED'im. Biraz akıl çalıştırıp biraz oyunu araştırınca çok da gerek kalmıyor. Eki Görüntüle 2489431

Zaten gerek kalmıyor, bende platinledim kendi başıma. Ama souls serisini bilmeyenler mecbur rehber izlemek istiyor.

Hazıra konmak bence de kötü. Eskiden ben de bakıyordum ama artık saatlerce uğraşsam da ne gideceğim yollara bakıyorum ne diğer şeyleri araştırıyorum. Ha bazen arkadaşlar söylüyor ne yapacağımı o da benim elimde değil zaten. Elden'ın açık dünyasından o keyfi açıkçası alamadım bana göre keşif hissi pek iyi bir oyun değil. Bana göre keşif denilen şeyde oyuncuya pot geliştirme eşyasından fazlasını vermeli. Evet yeni bir mekan düşman tipleri ve bosslar veriyor ama oyun bir noktadan sonra sadece boss kesme oyunu gibi hissettirdi bana. Souls oyunları zaten yapısı gereği hikayeyi net şekilde anlatmıyor. Güçlenmesi de kolay bir oyun olduğundan Sekiro'daki o ''Heryeri didik didik etmeliyim ki bosslara karşı bir nebze güçlenebileyim'' hissiyatını da bana veremedi. Mekan tasarımları çeşitlilik harika ama keşiften o hissiyatı alamadım malesef.

Hazıra konmak bence de kötü. Eskiden ben de bakıyordum ama artık saatlerce uğraşsam da ne gideceğim yollara bakıyorum ne diğer şeyleri araştırıyorum. Ha bazen arkadaşlar söylüyor ne yapacağımı o da benim elimde değil zaten. Elden'ın açık dünyasından o keyfi açıkçası alamadım bana göre keşif hissi pek iyi bir oyun değil. Bana göre keşif denilen şeyde oyuncuya pot geliştirme eşyasından fazlasını vermeli. Evet yeni bir mekan düşman tipleri ve bosslar veriyor ama oyun bir noktadan sonra sadece boss kesme oyunu gibi hissettirdi bana. Souls oyunları zaten yapısı gereği hikayeyi net şekilde anlatmıyor. Güçlenmesi de kolay bir oyun olduğundan Sekiro'daki o ''Heryeri didik didik etmeliyim ki bosslara karşı bir nebze güçlenebileyim'' hissiyatını da bana veremedi. Mekan tasarımları çeşitlilik harika ama keşiften o hissiyatı alamadım malesef.
Bana da mekan keşfetmek , yeni boss vermek gibi şeyler bile en yetti açıkçası. Aşırı belirli bir yerden sonra zaten buildini değiştirmiyorsun ama bu yine de yeni bir şeyler görmek için engel değil. Sadece ilk saatlerde ki kadar büyüleyici değil derdim. Elden Ring bence de Sekiro'nun yanına hem combat hem boss olarak yaklaşamaz ama Sekiro ve Elden Ring dizayn olarak birbirinden farklı. Sekiroda'da dümdüz aldığın her şey geliştiriyor seni. Gerek Skill Tree gerek sol ele takılan ekstralar gerek çatapatlar. Elden Ring'te belirli bir süre sonra evet o yok. Bu da iki oyunun farklı dizaynda olmasından işte.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı