Elden Ring nasıl oynanır?

Hocam ilk önce soulslike oyunlarda en basit olanları oynmalısın sonra da elin alıştıkça oynamya başlarsın.
Elden Ring en basit soulslike oyunlarından biri zaten.

Sağ olun teşekkürler arkadaşın önerdiği Build ile birlikte deneyeceğim eğer oyunda zevk almaya başlarsam çok teşekkür ederim.
Emin Çıtak'ın tam çözüm videolarına bakabilirsin. Epey uzun ama ilk videolarına ufak göz gezdirdikten sonra oyunun mantığını da daha net anlarsın. Ben öyle yaparak oynadım ve aşırı zevk almıştım. Rastgele mağara ve tapınaklara girerek oynayabilirsin oyunu.
Zaten haritada belli ediyor kendini o tarz yerler. Siyah bir karaltı oluyor.

Stormveil Castle olması lazım. Oyunun ilk ana Boss'u o kısımda.

Hocam kusra bakmayın ancak son bir sorum var ben cruch of ellehteki tuccarı oyun başı öldürdüm bula bileceğim aynı işi yapan bir adam var mı (gezgin tüccarı buldum) yadageri getirmenin bir yolu yoksa tekrardan yeni svae mi başlamam gerek.

Teşekkürler.

Hocam kusra bakmayın ancak son bir sorum var ben cruch of ellehteki tuccarı oyun başı öldürdüm bula bileceğim aynı işi yapan bir adam var mı (gezgin tüccarı buldum) yadageri getirmenin bir yolu yoksa tekrardan yeni svae mi başlamam gerek.

Teşekkürler.
Bir yöntem var aslında ama oyunun başındayken yapman imkansız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yeni save açmanı öneririm. Bu tarz oyunlarda önüne gelen npc kesmemen gerekiyor. Bazı npc ler oyunun gidişatını değiştirebiliyor.

Bır yöntem var aslında ama oyunun başındayken yapman imkansız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yeni save açmanı öneririm. Bu tarz oyunlarda önüne gelen NPC kesmemen gerekiyor. Bazı NPC'ler oyunun gidişatını değiştirebiliyor.

Gerçekten çok teşekkürler.

Video seyretmeni asla tavsiye etmem, ELDEN RING'i bu kadar etkileyici kılan şey sadece oynanışı değil. Oyunun dünyası ve keşfi bu oyunu bu kadar etkileyici kılan şey, ee video seyredip videoda nereye gideceğini öğrendiğin zaman da bu durum etkileyici olmaktan çıkıyor.

Bir şeyi kendin keşfettiğin zaman tatmin olmuş hissediyorsun, sana el ile gösterilince değil. Bu yüzden her şeyi kendin keşfetmeni tavsiye ederim, elbette ilk oynayışta pek çok şeyi kaçırırsın ancak tekrar oynanabilirliği bu kadar yüksek olan bir oyun için pek de problem değil. Bir kez daha oynar bulamadığın yerlere gider bu sefer de "oha burası da mı varmış?" diye şaşırırsın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı