Elden Ring nasıl oynanır?

hakann.34

Femtopat
Daha fazla  
Selam Elden Ring'e başladım ama ne yapacağım bilmiyorum. Haritada rastgele dolasiyom. Yer altı tunellerinde falan bir şeyler kesiyom. Hikayeyle alakalı bir şey daha görmedim. Samurai oynuyorum, adamakıllı kılıç vs nasıl bulacağım? Rehberler var fakat oyunu anlatmıyorlar, oyunu oynuyolar. Kafayı yemek uzereyim.

Oyunu 15 saat boyunca bu videolar ile oynadım zaten. Ancak sürekli videoyu izle, yaptığını yap, videoyu ilerlet, yaptığını yap olayı insanı sıkıyor.
Bence onları yapmaya gerek yok oyunun keyfi azalıyor. Keşfede keşfede oyna bakacağın varsa da sadece neyi nerde bulabileceğine bak oyunun temel mekanikleri zaten basit bir noktadan sonra çok kolay öğreniyorsun. Ben sırf Sekiro oynamıştım önceden Elden'a öyle girdim Margit'e roll bile atamıyordum oyun başında sonradan öğrenince zor bossları da kesiyorsunuz zaten. Questline'lar ve main ordera gitme yolları dışında video izlenmez bence.

Kimseden izlemedim kafama gore dolaşa dolaşa oynuyorum şu anda liurnia miydi neydi o bölgedeyim 60 seviyeyim main bossla çok uğraşmıyorum çoğunlukla geziyorum mağara catabolm falan temizlıyorum bir şekilde gidiyor oyun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı