Elden Ring nasıl oynanır?

memedkerem

Decapat
Daha fazla  
Elden Ring videoları izlerken zevke geliyorum heyecan yapıyorum ancak oyuna giriyorum birkaç kez öldükten sonra sıkılıyorum veya bir şekilde sürekli aynı yerleri dolaşıyorum. Oyundan zevk almak için böyle soulslike oyunları ve özellikle de Elden Ring'i nasıl oynamalıyım?

Oyunun başlarını anlamak için bir iki öğretici video izleyip ne yapman gerektiğini öğrenebilirsin.

Tam olarak sorunum o değil az çok ne yapacağımı biliyorum ancak ne yaparsam yapayım oyunu oynarken sıkılıyorum ancak videosu falan izlemek bayılıyorum böyle için heyecenlanıyor ama ıyuna giriyorum 15-20 dk oynayıp birkaç kez ölüyorum sonra sıkılıyorum sıkılmamak için ne yapabilirm onu soruyorum.

Tam olarak sorunum o değil az çok ne yapacağımı biliyorum ancak ne yaparsam yapayım oyunu oynarken sıkılıyorum ancak videosu falan izlemek bayılıyorum böyle için heyecenlanıyor ama ıyuna giriyorum 15-20 dk oynayıp birkaç kez ölüyorum sonra sıkılıyorum sıkılmamak için ne yapabilirm onu soruyorum.
Bilmem, ilginç bir durum.

Hocam ilk önce soulslike oyunlarda en basit olanları oynmalısın sonra da elin alıştıkça oynamya başlarsın.

Dediğim gibi oyunu oynayamam değil sorun videolarını izlerken eğlenitorum girip oynayasım geliyor aşk ve huşu ile ancak bir şekilde sıkılıyorum oyunda geziyorum ama oyunda birkaç kez ölünce sıkıyor ama gerçekten çok oynamak istiyorum.

Elden Ring keşif duygunu tetikleyen bir çok mekan, bölge, düşman, boss ile dolu. Etrafı karış karış gezebilir, öldürmesi nispeten daha kolay düşmanları öldürerek seviyeni arttırabilir daha sonra ilk bossta şansını deneyebilirsin. Boss kestikten sonra daha da güçleniyorsun işler daha da kolaylaşabilir. Bir kaç öğretici video, erken oyun için güçlü buildler izleyebilirsin örnek Emin Çıtak. Hikayesini açık şekilde anlatmadığı için biraz boşlukta hissedebilir, dünyanın büyüklüğü ve çeşitliliği gözünü korkutabilir ama bir kez o kıvılcımı yakınca her yerini didik didik arayıp, her düşmanı kesmek istiyorsun zaten.

Dediğim gibi oyunu oynayamam değil sorun videolarını izlerken eğlenitorum girip oynayasım geliyor aşk ve huşu ile ancak bir şekilde sıkılıyorum oyunda geziyorum ama oyunda birkaç kez ölünce sıkıyor ama gerçekten çok oynamak istiyorum.

Videolarını izleyebilirsin deneye deneye oynarsınız.

Elden Ring keşif duygunu tetikleyen birçok mekan, bölge, düşman, boss ile dolu. Etrafı karış karış gezebilir, öldürmesi nispeten daha kolay düşmanları öldürerek seviyeni arttırabilir daha sonra ilk bossta şansını deneyebilirsin. Boss kestikten sonra daha da güçleniyorsun işler daha da kolaylaşabilir. Birkaç öğretici video, erken oyun için güçlü Build'ler izleyebilirsin örnek emin çıtak. Hikayesini açık şekilde anlatmadığı için biraz boşlukta hissedebilir, dünyanın büyüklüğü ve çeşitliliği gözünü korkutabilir ama bir kez o kıvılcımı yakınca her yerini didik didik arayıp, her düşmanı kesmek istiyorsun zaten.

İşte içimdeki o keşif duygusunu tetikleyemiyorum onun için bir tavsiyeniz var mı mesela şurayı görsen tetikelnir veya şunu yap açılırsın gib.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı