Sürprizbozan Elden Ring sonu hakkında

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ouss1

Decapat
Daha fazla  
Elden Ring'de Radagon kestikten sonra yerde Rannini'n Bloodstain'i vardı. mavi parlıyordu ama ona basmadan arka tarafta Radagon'la etkileşime geçtim. O mavi taş ne oluyordu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kayboluyor normal sona ulaşmış oluyorsun. Eğer basarsan "The Age of Stars" ending oluyor şahsen en sevdiğim son.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kayboluyor normal sona ulaşmış oluyorsun. Eğer basarsan "the age of stars" ending oluyor şahsen en sevdiğim son.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Newgame Plus ile devam edeceğim oyuna bu sonu görmemem bir şeyi değiştirmiyor sanırım.

Maviye bassaydın Ranni'nin sonu ile bitirmiş olacaktın. Oyunu 5 kez bitirdim, şuan 6. kez oynuyorum ve rahatlıkla söyleyebilirim ki hiçbir son beni tatmin etmedi. Hepsi birbirinden kötü geliyor bana.

Raani görevlerini yapmışsın pek bir şey değişmez sadece başarım alamazsın.
Küçük bir tavsite DLC oynamayı düşünüyosan ng+ yapma. Ng+ DLC oynamaya çalışıyorum 300 seviye çara tek atıyolar.

DLC oynamayı düşünüyordumda almam gereken birkaç talisman vardı ng+ ile onlarsız oynarım o zaman DLC'de.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı