Tabiki hocam farklı build ile tekrardan başlayın hatta.Easy mod ile 18 saat oynadım ama oyundan çok zevk almadığımı hissettiğim için easy mod olmadan tekrar oynamak istiyorum. Oynanır mı?
Tabii ki hocam farklı Build ile tekrardan başlayın hatta.
Hayır sunmaz merak unsuru ikinci sefer oynadığında ortadan kalkıyor ama combat için bence değer.Yani heyecanlı bir oynanış deneyimi tekrar sunarmı aynı bossları keserken falan?
Hayır sunmaz merak unsuru ikinci sefer oynadığında ortadan kalkıyor ama combat için bence değer.
28 kere bitirdim bu oyunu tekrar oynanabilirliği Elden Ring kadar olan başka bir oyun daha yok, farklı build yapın yine tat alırsınız.Şu ana kadar 5 boss falan öldürdüm sanirim hiç mi merak unsuru birakmaz?
28 kere bitirdim bu oyunu tekrar oynanabilirliği Elden Ring kadar olan başka bir oyun daha yok, farklı Build yapın yine tat alırsınız.
Bu oyunlar kolay modla oynanmaz, karşındaki engellere veya ortama alışmaya çalışmak oyunu taze ve keyifli tutan en büyük etken çünkü, easy mod ile bunu tamamen ortadan kaldırıyorsun ve oyunu sol Click Simulator'e çeviriyorsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.