Elden Ring tekrar oynanır mı?

Adriel

Centipat
Daha fazla  
Easy mod ile 18 saat oynadım ama oyundan çok zevk almadığımı hissettiğim için easy mod olmadan tekrar oynamak istiyorum. Oynanır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu ana kadar 5 boss falan öldürdüm sanirim hiç mi merak unsuru birakmaz?
28 kere bitirdim bu oyunu tekrar oynanabilirliği Elden Ring kadar olan başka bir oyun daha yok, farklı build yapın yine tat alırsınız.

Bu oyunlar kolay modla oynanmaz, karşındaki engellere veya ortama alışmaya çalışmak oyunu taze ve keyifli tutan en büyük etken çünkü, easy mod ile bunu tamamen ortadan kaldırıyorsun ve oyunu sol click simülatöre çeviriyorsun.

28 kere bitirdim bu oyunu tekrar oynanabilirliği Elden Ring kadar olan başka bir oyun daha yok, farklı Build yapın yine tat alırsınız.

Bu oyunlar kolay modla oynanmaz, karşındaki engellere veya ortama alışmaya çalışmak oyunu taze ve keyifli tutan en büyük etken çünkü, easy mod ile bunu tamamen ortadan kaldırıyorsun ve oyunu sol Click Simulator'e çeviriyorsun.

Cidden öyleymiş hocam. Şu ana kadar hiçbir oyundan bu kadar zorlanıp eğlendiğimi hatırlamıyorum(souls like oyunları arasında) kolay mod bir ihanetmiş meğer...

Technopat Haberler

Geri
Yukarı