Elden Ring ve souls like sevmeyen bir ben miyim?

TRCONNOR

Centipat
Katılım
6 Temmuz 2022
Mesajlar
409
Çözümler
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Diğer
Dostlar merhaba.
Aslında Elden Ring oynayalı bayağı bir oldu ama hala içimde kaldı. Elden Ring 30 saat gibi bir süre deneyim ettim. Görsel dizaynı dünyası filan çok ama çok güzel. Savaş mekanikleri zaten muazzam. Ona diyecek bir şey yok da 30 saattin sonunda god skin Duo denilen şahısları gelince bu arkadaşlara kadar nasıl geldim bilmiyorum. Normalde bir oyun boss savaşları oyuncuya zevk vermesi gerekmez mi? Bu oyun benim tansiyonumu yükseltiyor. Bunda bir iş yok mu? :D sinirden neredeyse zar zor daha birkaç aylık aldığım laptopumu kıracaktım artık. God skin Duo denilen şahıslardan önce başladı zatenç neydi boss un adı? Moon quenn miydi neydi? En çok küfür ettim. 2 gün uğraştım. Yok arkadaş ölmüyor. Build olarak Full buyücü yaptım. Bakıyorum yabancı kaynaklara intelligence yeterli boss için. Büyü seçimimde sorun yok ama ölmüyor arkadaş. Gidiyorum, kasılıyorum, geliyorum gene ölüyorum. Bu nasıl iş_ neyse işte o anda artık hile yapmaya karar verdim. :D hile dediğim de ölümsüzlük hilesi değil, bayağı bir rün attım karaktere Cheat Engine sayesinde öyle ıkına ıkına geçebildim. Sonra da dedim artık hile yok, bileğimin hakkıyla kasılıp bitireceğim. Sıra geldi fire giant denen vicdansıza. Bu arkadaşı da yine Cheat Engine kullanarak rün attım sonra da stats yükselttim. Bildiğiniz intelligence fulledim. :D

Neyse öyle kestim onu da ama tabii zerre zevk almıyorum o ayrı mevzu. Hatta bıkma noktasına geldim. God skin Duo geldim. Neyse 5-6 defa denedim sinirlenip sildim. Neyse dedim, oyun aklımda iyi kalsın. 30 saat az bir süre değil yan. İ güzel deneyimdi ama yok sevgili dostlar... Aradan kaç ay geçti ama yok. Aklımda çıkmıyor. Bu oyunu hakkına vererek en 60 saat gömerek oynamadım çünkü bakın bir yere kadar gerçekten ama gerçekten çok güzel bosslar vardı. Limgrave bölgesindeki ejderha bossu filan fena değildi (başlangıç için). Efenim size soruyorum sizce hakkını vererek bir yanımda rehberlere bakarak bir daha mı oynamalıyım Elden Ring yoksa boş ver abi git RDR 2-3. kez başla daha güzel olur mu dersiniz? Efenim, diğer konu da Lies of P Game Pass üyeliğim bitmeden önce oynamıştım. 15 saat yakın oynamıştım. Çok güzeldi mekanikleri falan. Kiliise vardı orada. Pisikopos vardı. Onu kestim. Sonra yağmur yağan bir şehir vardı yanlış hatırlamıyorsam. Oraya geçtim. Orada bir bölgede bir boss ve aynı anda size sürekli dalan yardakçıları vardı. Onlarda tıkanmıştım ve Lies of P hiç hile yapmadan gelmiştim. Bu arada soranlar için daha önce de Dark Souls 1 Full büyücü olarak oynamıştım. Bitirmek üzereydim. Hydra vardı. Onu kestim ama ondan sonra PC bozuldu bir daha dönemedim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hileye başvurduğun an oyundan alacağın zevki baltalamış oldun ayrıca çok kısa bir sürede gelmişsin o Boss'a hiçbir şey keşfetmemişsin düzgün güçlenmeden ilerlediğin için bosslar seni çok zorlamış oyuna baştan başla ağırdan al keşfederek ve başlamadan önce de YouTube'dan bazı hikaye kesitlerine bakarak başla oyunun yarısını hatta daha fazlasını muhtemelen henüz keşfetmedin bile.
 
En son okurken güldüğüm konunun üzerinden kaç ay geçmiştir bilmiyorum. Bu arada gerçekten yazılanların çoğu doğru. Bir oyun çıldırtmamalı, zaten stres atmak için giriyoruz..
 
En son okurken güldüğüm konunun üzerinden kaç ay geçmiştir bilmiyorum. Bu arada gerçekten yazılanların çoğu doğru. Bir oyun çıldırtmamalı, zaten stres atmak için giriyoruz.
Mantığı kavradıktan sonra oyunun çok kolay olduğunu fark edeceksin diğer soulsbourne oyunlar gibi zor değil spiritler oyunu ciddi anlamda kolaylaştırıyor oyuncunun elinden tutuyor. Stres mevzusuna da katılmıyorum bu oyun sana stres yaptırır ama yendiğin zaman ki ferahlığı sana hiçbir oyun yaşatmaz hiçbir oyun sana bu başarmışlık hissini aşılamaz.
 
Rennala için büyücü builde mi geçtin doğru mu anladım? Belki de yapılabilecek en büyük hata bu, Rennala büyüyle öldürülmez ki, büyüden çok az hasar alıyor kendi ayağına sıkmışsın resmen.
 
Hocam oyun souls-like türünde zaten zorluğu ile ün yapmış bir tür. Benim tavsiyem oyuna baştan ve hilesiz bir şekilde anlayarak oynamanızdan yanadır. Kendimden örnek vermem gerekirse ben "Hollow Knight" adlı oyuna 2-3 kere başlayıp bıraktım (Çok zor bir souls-like olmasa bile). 4. Başlayışımda oyunu tam kavrayarak oynamaya çalıştım ve şuan yaklaşık olarak 125 saatim var. Bence GOTY ödülüne layık görülmüş bu oyun 1 şansı daha hak etmekte.
 
Bu arada RDR 2 3. kez başlamak isterim Arthur reisi özlemiştim aktif olarak AC Valhalla oynuyorum 37. saatteyim daha çok var tabii onun bitmesine eğer beni gazı getirip Elden Ring ve Lies of P oyna derseniz önce AC vahalla bitirmem lazım.

Hileye başvurduğun an oyundan alacağın zevki baltalamış oldun ayrıca çok kısa bir sürede gelmişsin o Boss'a hiçbir şey keşfetmemişsin düzgün güçlenmeden ilerlediğin için bosslar seni çok zorlamış oyuna baştan başla ağırdan al keşfederek ve başlamadan önce de YouTube'dan bazı hikaye kesitlerine bakarak başla oyunun yarısını hatta daha fazlasını muhtemelen henüz keşfetmedin bile.

Hocam bayağı haritanın üst kısımlarına kadar geldim comet azur büyüsünü bile açmıştım yani.

Rennala için büyücü Build'e mi geçtin doğru mu anladım? Belki de yapılabilecek en büyük hata bu, rennala büyüyle öldürülmez ki, büyüden çok az hasar alıyor kendi ayağına sıkmışsın resmen.

Ayazmon büyücü Build'e tek atıyordu ama :(
 

Geri
Yukarı